Niedobory wit . B 12 mozna uzupelnic suplementami.
Ja juz w dziecinstwie nie chcialam jesc miesa .
Przy karpiu kupionym na swieta trzymalam warte cala noc . Niestety , kiedy mi sie zasnelo , karp byl zabijany .
Na drugi dzien bylam chora .
Kiedy na moich oczach zabito krolika na obiad , dostalam goraczki 41° i wyladowalam w szpitalu .
Kiedy obejrzalam jakis film , na ktorym ginelo czy cierpialo zwierze , tez dostawalam goraczki .
Matka do dzis o tym wspomina .
Nie mam pojecia skad sie brala taka reakcja u mnie .
Pewnie uznacie mnie tez za wariatke , kiedy napisze , ze jakos instynktownie rozumiem zwierzeta .
Moj ex nazywal mnie Dr Dolittle
. Wykurowalismy mnostwo zwierzakow i jezeli intensywnie sie je obserwuje , mozna zrozumiec ich " mowe".
Nawet taki golab wydawal inne odglosy , kiedy chcial pic , a kiedy jesc . Moj maz ich nie rozroznial .
Ja juz w dziecinstwie nie chcialam jesc miesa .
Przy karpiu kupionym na swieta trzymalam warte cala noc . Niestety , kiedy mi sie zasnelo , karp byl zabijany .
Na drugi dzien bylam chora .
Kiedy na moich oczach zabito krolika na obiad , dostalam goraczki 41° i wyladowalam w szpitalu .
Kiedy obejrzalam jakis film , na ktorym ginelo czy cierpialo zwierze , tez dostawalam goraczki .
Matka do dzis o tym wspomina .
Nie mam pojecia skad sie brala taka reakcja u mnie .
Pewnie uznacie mnie tez za wariatke , kiedy napisze , ze jakos instynktownie rozumiem zwierzeta .
Moj ex nazywal mnie Dr Dolittle

Nawet taki golab wydawal inne odglosy , kiedy chcial pic , a kiedy jesc . Moj maz ich nie rozroznial .