Wczoraj mialam wspanialy spacer z Berta.Spotkalysmy znajomego z sunia,to hart hiszpanski galgo. Bida przywieziona z Hiszpani i okazalo sie,ze pomagal tez moj zwierzyniec ale ja tego nie pamietam. Duzo tych spraw. Najlepiej pamietam te,ktore byly unas na kwarantannie.
Berta byla zachwycona Lili a Lili Berta
One sie juz wczesniej znaly..
Zaczely biegac jak oszalale ale mojej nie spodobalo sie to,ze harcica wyprzedzala ja za kazdym razem i baaardzo sporo. Po jakims czasie Lili dala fory Bercie. I to bylo tak widoczne ,ze nie moglismy sie powstrzymac od smiechu. Biegla tuz za Berta i widac bylo ,ze subtelnie za nia zwalnia. A Berta byla przeszczesliwa. Wybiegaly sie tak,ze nie musialam juz z nia tych kilometrow robic. jak wrocila do domu to natychmiast zasnela. Taka kolezanka przydalaby sie jej codziennie
No dobra,prima aprilis sie skonczyl
Dobranoc wszystkim
Berta byla zachwycona Lili a Lili Berta

Zaczely biegac jak oszalale ale mojej nie spodobalo sie to,ze harcica wyprzedzala ja za kazdym razem i baaardzo sporo. Po jakims czasie Lili dala fory Bercie. I to bylo tak widoczne ,ze nie moglismy sie powstrzymac od smiechu. Biegla tuz za Berta i widac bylo ,ze subtelnie za nia zwalnia. A Berta byla przeszczesliwa. Wybiegaly sie tak,ze nie musialam juz z nia tych kilometrow robic. jak wrocila do domu to natychmiast zasnela. Taka kolezanka przydalaby sie jej codziennie

No dobra,prima aprilis sie skonczyl

Dobranoc wszystkim

"Kiedy patrzę w oczy zwierzęcia,nie widzę w nich zwierzęcia.Widzę istotę żywą.Widzę przyjaciela.Czuję duszę." A.D.Williams