Ja nie wiem jak wy ale ja reaguje absolutnie wiosennie. Juz koncze druga recepte,masaze i fango,dzisiaj bylam u kosmetyczki,znowu kupilam soki bio 10 sztuk i dalej robie kuracje sokowa.Posiedzialam troche przy fontannie i zatankowalam witamine D.Dzisiaj akurat posadzili nowe kwiatki ale fontanne otworza dopiero 1 kwietnia.
Przejrzalam troche forum i co widze.Rozmnozyly sie filiale od Miecznika 50+.Jest temat przed piecdziesiatka sa i ryczace czterdziestki.To sie Miecznik ucieszy jak to zabaczy a juz to co napisala sloninka to przyprawi go o zawrot glowy.Wypisz wymaluj Miecznik na bis. Zobaczcie sami co pisze sloninka z samego rana:
Słoninka
Użytkownik
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy?
Dzień dobry,
stara chyba już jestem, bo się obudzilam prawie 2 godziny wczesniej niz budzik nastawiony Sad
Jest takie polskie powiedzenie:
Czego się mały Jaś nie nauczył tego Jan nie będzie umiał
Niestety...ale jest sporo prawdy w tym powiedzeniu.
Pisze niestety, bo sama jestem zwolennikiem uczenia się przez całe życie. I to uczenia się wszystkiego.
Prawda jest jednak taka, że dziecko uczy się szybko, a czym człowiek starszy tym to idzie wolniej.
Zarówno jeśli chodzi o przyswajanie nowej wiedzy jak i o różnego rodzaju umiejętności.
Dziecko upadnie kilka razy ucząc się jeździć na rolkach, wstanie jeszcze szybciej niż upadło i za 2-3 dni będzie śmigać bez problemu.
Dorosły jak runie na ziemię to pół godziny minie nim się podniesie. Często przy pomocy innych. A jak ma pecha to jeszcze skończy się to kończynami w gipsie.
Ale trzeba próbować!
Wszystkiego na co ma się ochotę, niezależnie od wieku.
Ochraniacze na wszystko co się da i...heja!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
No ja na miejscu Miecznika zaskarzylabym sloninke o kradzierz intelektualna. To nie moze byc.Toczka w toczke to slowa Miecznika.
Przejrzalam troche forum i co widze.Rozmnozyly sie filiale od Miecznika 50+.Jest temat przed piecdziesiatka sa i ryczace czterdziestki.To sie Miecznik ucieszy jak to zabaczy a juz to co napisala sloninka to przyprawi go o zawrot glowy.Wypisz wymaluj Miecznik na bis. Zobaczcie sami co pisze sloninka z samego rana:
Słoninka
Użytkownik
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy?
Dzień dobry,
stara chyba już jestem, bo się obudzilam prawie 2 godziny wczesniej niz budzik nastawiony Sad
Jest takie polskie powiedzenie:
Czego się mały Jaś nie nauczył tego Jan nie będzie umiał
Niestety...ale jest sporo prawdy w tym powiedzeniu.
Pisze niestety, bo sama jestem zwolennikiem uczenia się przez całe życie. I to uczenia się wszystkiego.
Prawda jest jednak taka, że dziecko uczy się szybko, a czym człowiek starszy tym to idzie wolniej.
Zarówno jeśli chodzi o przyswajanie nowej wiedzy jak i o różnego rodzaju umiejętności.
Dziecko upadnie kilka razy ucząc się jeździć na rolkach, wstanie jeszcze szybciej niż upadło i za 2-3 dni będzie śmigać bez problemu.
Dorosły jak runie na ziemię to pół godziny minie nim się podniesie. Często przy pomocy innych. A jak ma pecha to jeszcze skończy się to kończynami w gipsie.
Ale trzeba próbować!
Wszystkiego na co ma się ochotę, niezależnie od wieku.
Ochraniacze na wszystko co się da i...heja!
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
No ja na miejscu Miecznika zaskarzylabym sloninke o kradzierz intelektualna. To nie moze byc.Toczka w toczke to slowa Miecznika.