(18-03-2019, 23:12)egle napisał(a): Ferdydurke Święte słowa, okoliczność i sytuacja... kobieta z klasa, znajdzie inne akcenty podkreślające dobitnośc jej wypowiedzi... ale owszem można mówić - jestem kobieta z klasa i co mi kurwa zrobicie.Dlaczego baletnica ma owijać w bawełnę? zielonka pisze po to by komuś "dopierdolić"ja to jednak będę negować... coś te kobiety musi odróżniać od reszty szarej masy i tym czymś między innymi jest słownictwo. Pomijam wyjątki, zdarza się każdemu, niech jednak wyjątek nie przeradza się w standard... bo przybędzie nam kobiet z klasa, ba, każda będzie mogła tak o sobie powiedzieć
Znamy synonimy tego słowa, ale one zmiękczają siłę słów słoniny!
Można oczywiście użyć słowa "dojebać", co też będzie adekwatne dla działalności świnki.
Ale problemem nie jest tutaj forma w jakiej ocenianamy działalność wieprzowiny na tym forum, tylko to czy dalsza działalność wieprzowiny na tym forum jest do zaakceptowania!
Granica pomiędzy diego9 i słoniką jest bardzo cięka!
diego9 została zbanowana, czy teraz nie powinna przyjść kolej na wieprzowinę, która rozsiewa tu złość i nienawiść?
ja to jednak będę negować... coś te kobiety musi odróżniać od reszty szarej masy i tym czymś między innymi jest słownictwo. Pomijam wyjątki, zdarza się każdemu, niech jednak wyjątek nie przeradza się w standard... bo przybędzie nam kobiet z klasa, ba, każda będzie mogła tak o sobie powiedzieć ![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)