wlasciciel forum jest odpowiedzialny za to co sie na jgo forum dzieje, dokad nic sie tu nie dzieje i nikt z zewnatrz nie oskarzy wlasciciela forum o przestepstwa typu pomowienia, oczernianie,cybermobbing to wlasciciel ma spokoj, gorzej gdy sie cos wydarzy, wtedy dostanie po glowie, on nikt po za tym,
Reniu, jakis chlopak kupil to forum, nie ma pojecia o prowadzeniu tego forum, tak dlugo jak my tu jestesmy kreci sie tam cos niecos, jak my odejdziemy to forum wygasnie i juz
mi nie potrzebujesz nic powtarzac, bo to co ty wypisujesz to jest dla mnie i tak niewazne,
(04-03-2019, 15:14)RENIA napisał(a): Majami,skoro wiesz,ze jest,to dlaczegoo nie reaguje?
Reniu, jakis chlopak kupil to forum, nie ma pojecia o prowadzeniu tego forum, tak dlugo jak my tu jestesmy kreci sie tam cos niecos, jak my odejdziemy to forum wygasnie i juz
(04-03-2019, 14:51)Majamka napisał(a):(04-03-2019, 12:03)Diego9 napisał(a): czesc Reniu, nie ma tu zadnej wojny moja kochana, jet tu paru forumowiczow, ktorzy w slowach nie przebieraja , mozna zobaczyc w wersji do druku, forum jest bezpanskie i dokad sie tu zaden administrator nie pojawi bede grozic paluszkiem
Powtórzę jeszcze raz . Forum ma właściciela i jest on wpisany do KRS
mi nie potrzebujesz nic powtarzac, bo to co ty wypisujesz to jest dla mnie i tak niewazne,