Dzien dobry przy sobotce,
Witam wlascicielke tematu i 3/4 ladnych i mädrych z innego .
LadnIe i mädrze tu tak uswiadamiac starsze panie jak majä zyc co pisac i jakie zycie prowadzic ? .
To ze w jej wieku jej "sterczä jak mlödce" smiem osobiscie wätpic , ale jak sterczä to co zrobicie ?.
( Renka wklej zdjeciulko) .
Podejrzewam i wcale nie mam Rence za zle , ze nie majäc dzieci ma sie czego chwytac
nawiäzujäc do Figury i jedrnej skory, ktorä notabene w mniejszym i wiekszym stopniu -my stracilysmy przez porody.
( o, rymlo mi sie ? )
Jak juz nie raz pisalam ,- nasze kompy wytrzymujä wszystko, fantazjowanie, prawde i klamstwo. .
Wiem tez ze kobiety ktore nie zaznaly maciezynstwa cierpiä z tego powodu i w ich zyciu
jest stale niewypelniona luka. Nie muszä nawet tego glosno mowic, a i tak wszyscy to wiedzä, no albo podejrzewajä ze wiedzä .
Na stare lata fakt-( dobre )dziecko jest wielkä pomocä, szczegolnie corka,
Dziecko jest przedluzeniem naszej lini genealogicznej, przekazujemy nasze cechy zewnetrzne i wewnetrze
Mozemy obserwowac nasze odruchy, zachowanie jakies podobienstwo twarzy, ksztalt glowy , budowy ciala we wnukach .
Unka gdzies wyzej napisala i ma racje, figura jest.... i jej nie ma,
dzieciak pozostanie na zawsze naszym dzieckiem , a matka pozostanie matkä .
Czasami w telewizji pokazujä doroslego czlowieka , oddanego do adopcji ,- owy dreczony jest od dziecinstwa
tesknotä do tej jedynej ,prawdziwej matki .
Gotowy jest laciec tysiäce kilometrow, zapomniec dlaczego go wtedy nie chciala,
najwazniejsze jest dla niego jä zobaczyc, poznac przytulic wybaczyc ..
Julia Lejszik dostaje Auftrag i wybiera sie szukac po swiecie zaginionej mamusi .
Czasami ciezko mi to tez zrozumiec, - mysle sobie wtedy.. o , o ..
uwazaj dziecino ,- moze to byc pijaczka, prostytutka , zbrodniarka,
moze to byc czlowiek bez charakteru i poznanie go wpedzi cie w jeszcze gorsze klopoty ...
Ale tez jest ta romantyczna poslanka,
- moze zabrano jej ciebie na sile i tak samo plaguje jä nieustanna tesknota ..moze
miala 14 lat i jestes owocem gwaltu , albo nieszczesliwej milosci..
Uj , koncze bo sie rozpedzilam ..
milego dnia, moj termometer wskazuje +16 stopni...
hee?
ide szukac krotkie gacie ..
Witam wlascicielke tematu i 3/4 ladnych i mädrych z innego .
LadnIe i mädrze tu tak uswiadamiac starsze panie jak majä zyc co pisac i jakie zycie prowadzic ? .
To ze w jej wieku jej "sterczä jak mlödce" smiem osobiscie wätpic , ale jak sterczä to co zrobicie ?.

( Renka wklej zdjeciulko) .
Podejrzewam i wcale nie mam Rence za zle , ze nie majäc dzieci ma sie czego chwytac
nawiäzujäc do Figury i jedrnej skory, ktorä notabene w mniejszym i wiekszym stopniu -my stracilysmy przez porody.
( o, rymlo mi sie ? )
Jak juz nie raz pisalam ,- nasze kompy wytrzymujä wszystko, fantazjowanie, prawde i klamstwo. .
Wiem tez ze kobiety ktore nie zaznaly maciezynstwa cierpiä z tego powodu i w ich zyciu
jest stale niewypelniona luka. Nie muszä nawet tego glosno mowic, a i tak wszyscy to wiedzä, no albo podejrzewajä ze wiedzä .
Na stare lata fakt-( dobre )dziecko jest wielkä pomocä, szczegolnie corka,
Dziecko jest przedluzeniem naszej lini genealogicznej, przekazujemy nasze cechy zewnetrzne i wewnetrze
Mozemy obserwowac nasze odruchy, zachowanie jakies podobienstwo twarzy, ksztalt glowy , budowy ciala we wnukach .
Unka gdzies wyzej napisala i ma racje, figura jest.... i jej nie ma,
dzieciak pozostanie na zawsze naszym dzieckiem , a matka pozostanie matkä .
Czasami w telewizji pokazujä doroslego czlowieka , oddanego do adopcji ,- owy dreczony jest od dziecinstwa
tesknotä do tej jedynej ,prawdziwej matki .
Gotowy jest laciec tysiäce kilometrow, zapomniec dlaczego go wtedy nie chciala,
najwazniejsze jest dla niego jä zobaczyc, poznac przytulic wybaczyc ..
Julia Lejszik dostaje Auftrag i wybiera sie szukac po swiecie zaginionej mamusi .
Czasami ciezko mi to tez zrozumiec, - mysle sobie wtedy.. o , o ..
uwazaj dziecino ,- moze to byc pijaczka, prostytutka , zbrodniarka,
moze to byc czlowiek bez charakteru i poznanie go wpedzi cie w jeszcze gorsze klopoty ...
Ale tez jest ta romantyczna poslanka,
- moze zabrano jej ciebie na sile i tak samo plaguje jä nieustanna tesknota ..moze
miala 14 lat i jestes owocem gwaltu , albo nieszczesliwej milosci..
Uj , koncze bo sie rozpedzilam ..
milego dnia, moj termometer wskazuje +16 stopni...

hee?
ide szukac krotkie gacie ..
I po co rzucac perly przed wieprze ..
kartofle dla nich o wiele lepsze .
kartofle dla nich o wiele lepsze .