Renia napisała.
Jak wiesz nie karmilam wiec cycuszki mam jedrne. Waga prawidlowa miesnie wycwiczone.
----------------------------------
Żadna ze znanych mi kobiet nie zamieniłaby swoich pociech za nie wiem jak sterczące cycki.
Nie zamieniłaby ich z powodu fałdki na brzuchu , blizny po cesarce , nieprzespanych nocy ...itp.
NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA O CZYM PISZESZ .
Richard Gere ma dziś 70 lat i właśnie jakaś młódka urodziła mu bobaska.
Ciekawe czy tez by tak chetnie rodziła komuś kto nie nazywa się Richard Gere ?
Za 20 lat Richardzik będzie trzesącym się staruszkiem ( o ile dozyje) , a ten słodki bobasek właśnie wtedy będzie potrzebował ojca .
Jak dla mnie poroniony pomysł , no ale to moje zdanie.
Może wystarczy bobaskowi tylko to że nazywa się Gere i mamusia właśnie przypieczetowała mu udział w spadku po tatusiu.
Tu skieruje pytanie do Panów z tego forum .
Czy w wieku 70 lat marzy wam się bobasek ?
Nie pytam o młódkę , bo tę odpowiedż znam
Jak wiesz nie karmilam wiec cycuszki mam jedrne. Waga prawidlowa miesnie wycwiczone.
----------------------------------
Żadna ze znanych mi kobiet nie zamieniłaby swoich pociech za nie wiem jak sterczące cycki.
Nie zamieniłaby ich z powodu fałdki na brzuchu , blizny po cesarce , nieprzespanych nocy ...itp.
NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA O CZYM PISZESZ .
Richard Gere ma dziś 70 lat i właśnie jakaś młódka urodziła mu bobaska.
Ciekawe czy tez by tak chetnie rodziła komuś kto nie nazywa się Richard Gere ?
Za 20 lat Richardzik będzie trzesącym się staruszkiem ( o ile dozyje) , a ten słodki bobasek właśnie wtedy będzie potrzebował ojca .
Jak dla mnie poroniony pomysł , no ale to moje zdanie.
Może wystarczy bobaskowi tylko to że nazywa się Gere i mamusia właśnie przypieczetowała mu udział w spadku po tatusiu.
Tu skieruje pytanie do Panów z tego forum .
Czy w wieku 70 lat marzy wam się bobasek ?
Nie pytam o młódkę , bo tę odpowiedż znam