Mnie chyba tez kijem przewracali lekarze, bo ja tez na zdjeciach z mlodych lat mam surowa mine. Jak robili zdjecia w szkole to tak wyszlam jakbym przed kliknięciem połknęła kija, albo po zalobie byla. Zdjecia dla mnie byly za kare
Teraz zrobię se selfie I wyglądam jak aniołek na zdjęciu, a powinnam wygladac tak jakbym miala uciekac przed, , kosą,,
No pewnie Ferdy bo to ladne,, laski,, byly. Takie zdjęcia przecież my znamy Bo tak wychodziliśmy w tamtych latach na czarno białych zdjęciach

Teraz zrobię se selfie I wyglądam jak aniołek na zdjęciu, a powinnam wygladac tak jakbym miala uciekac przed, , kosą,,

No pewnie Ferdy bo to ladne,, laski,, byly. Takie zdjęcia przecież my znamy Bo tak wychodziliśmy w tamtych latach na czarno białych zdjęciach
(14-02-2019, 21:44)Unka napisał(a): Wow 4 siostry i do tego spotykajace sie conajmniej raz w roku przez 40 lat . Tylko pozazdroscicMnie mozesz tez pozazdroscic bo mam tez dobry kontakt z siostrami. A jedna to juz jak blizniacza dusza, nie ma dnia zeby chociaz usmieszek nie wyslac.