(13-02-2019, 00:22)Diego9 napisał(a): ferdydurke, ty nie wiesz co piszesz ,ja jestem logopedka w szkole dla dzieci z uposledzeniami, co miesiac otrzymuje Lohnabrechnung , raz dal mi ta koperte moj szef, lubimy sie , czasami ma takie odruchy, gdzie tu widzisz problem?klamstwo? bzdura kompletna, ubzdurales sobie cos tak absurdalnego, ja przestawiam kolejnosc miast w ktorych moj tata studiowal a ty mi zarzucasz klamstwo, wiesz do jakich szkol chodzili twoi rodzice? chodzili do jakichs szkol? chyba nie,bo bylbys kulturalnym czlowiekiem a nie takim nieokrzesanym ciolkiem
a co najgorsze, to piszesz w kolko to samo, wulgaryzmy , obrazasz kobiety, taka gnida jestes nie facet, dziwie sie , ze w ogole z toba pisze, ale na bezrybiu i rak ryba
Widzisz diego, ja doskonale wiem co pisze. Ale ty widzę, że też chcesz się wybrać pod czerwoną latarnie.
Dlatego jest to moje ostatnie ostrzeżenie w twoim kierunku - jeśli jeszcze raz napiszesz o tym, że używam wulgaryzmów, bez dowodów na to, to wylądujesz na Cloppenburger Strasse w Oldenburgu. Wybór należy do ciebie!

Ty możesz sobie być kim chcesz, ale napewno nie jesteś Staatsangestellte!