(12-02-2019, 22:10)ferdydurke napisał(a):(12-02-2019, 21:49)Majamka napisał(a): Wielu mieszkańców Śląska i Mazur nie potrzebowało żadnych lojalek by wyjechać i osiedlić się w Niemczech.
Ale my tu nie piszemy o przesiedleńcach ze Slonska, czy Mazur, tylko o bezpartyjnym tacie diego, który pływał po całym świecie.
ty marny robaczku,
(12-02-2019, 22:20)Ronja napisał(a):ja nikogo nie zamordowalam i nie mam takiego zamiaru, jestem sentymentalan i uwielbiam pisac o swojej przeszlosci, rodzicach, rodzenstwie, to jest fajne, jak sie ma takie wspaniale wspomienia(12-02-2019, 22:19)Diego9 napisał(a):Sama jestes psychiczna i NAIWNA(12-02-2019, 22:15)Ronja napisał(a):wiec nie pisz o Adamowiczu mafiozo, spora przesada pisac o ojcu rodziny i zamordowanym przez psychicznie chorego, szkoda ze w ludziach jest tyle nienawisci, zlosci, aggressji, liczba ludzi, ktorzy towarzysza czlowiekowi na jego ostatniej drodze swiadczy o tym , jak wazna dla tych ludzi byla ta osoba,nikt nie jest przymuszany do oddania holdu osobie zmarlej(12-02-2019, 22:08)Diego9 napisał(a):(12-02-2019, 22:00)Ronja napisał(a): .moj tata nie byl ani wierny ani bierny , byl wspanialy , kochany, uwielbiany przez rodzine i sasiadow, na jego pogrzeb przyszlo mnostwo ludzi , przemawiali koledzy ,z ktorymi chodzil do szkoly morskiej i pracowal na statku , znajomi i przyjaciele z czasow okupacji niemieckiej, , nigdy nie przyszlo mi na mysl,jak wspaniala osoba byl moj tata, dopiero jak
odszedl, zobaczylismy jak wazny byl dla nas i dla wielu innych osob,
Ogladajac pogrzeb mafiozo Adamowicza mozna by tez pomyslec ze byl kims wybitnym.Nawet Imam sie modlil!
To nie jest tak,ze obrazam twego tate-tak sobie tylko piszemy.Nie mam prawa oceniac twego taty i nie mam takiego zamiaru.