(11-02-2019, 23:16)RENIA napisał(a): Ferdydurke,to jest mit.Tancerki przewaznie byly albo zakochane albo mezatki.Ja ci przysiegam,chociaz nie musze,ze moja dupa nie brala udzialu w mojej karierze.Dyrektor operetki gdzie pracowalam byly dwie kobiety i to slynne spiewaczki.Renia, większość kierowców karanych mandatem za nie zachowanie odstępu przed pojazdem jadącym przed nimi uważa się za niewinnych i niesłusznie ukaranych, a to są tylko prawa fizyki - nie mniej i nie więcej.
Nie kombinuj jak nie masz dowodow.
Ty nie podlegałaś pod prawa fizyki, tylko prawa społeczne panujące w show-biznesie, więc by dostać angaż na zagranice musiałałaś dać d..y, albo jesteś tak brzydka jak listopadowa deszczowa noc, że nikt cię nie chciał i puszczono cię na zasadzie - pozbądźmy się tego kaszalota! To jest możliwe, bo jak widać przez 50 lat nie znalazł się żaden śmiałek, by cię zapłodnił.
Nie znalazł się też żaden śmiałek, który chciałby cię poślubić.
Czyli zielonka, lub majami mają racje ( nie chce mi się teraz szukać ), że jesteś dziewicą.
Jesteś dziewicą, bo żaden facet nie jest wstanie wypić tyle alkoholu by cię wziąć!
Z tym tekstem nie powinnaś mieć problemu
Wybierz sobie wersje, która ci pasuje!
Brzydka jak noc listopadowa, lub dz..ka

Faceci z dziwkami, też nie mają ochoty zakładać rodziny i mieć dzieci.