(11-02-2019, 14:05)RENIA napisał(a): Leon,ja lubie cisze i spokoj.Iberte nie byl halasliwy,pisal rozwaznie i spokojnie.Nikogo nie obrazal. Czlowiek orkiestra.Reniu ,facet marudzil, bo pewnie stowka nie chciala wyjsc ?
Ja sie nie nabralam, ja sie rozczarowalam. I bo to raz.Ludzie maja czesto maske i to zwodzi.
Unka tez zdradzila "po 50" i dala sie zmanipulowac jako "ochmistrzyni"
Ty mnie tez rozczarowalas. Piejesz na temat slazaka a daje glowe,ze nie przeczytalas wpisu Freddiego na tym temacie.
Wszystkim tu czytajacym oswiadczam,ze z radoscia odchodze. Jedne drzwi sie zamykaja,drugie sie otwieraja.
Zawsze mi sie to sprawdza. Szczescie sie zwraca w moja strone. Rano poszlam do banku, przede mna stal facet i dosyc dlugo marudzil w koncu poszedl.Ja wytypowalam 100 euro i nie zdazylam podac pin a stowa wyleciala. Czy to nie szczescie?.Wylecialam za facetem ale znikl w tlumie a widzialam go tylko z tylu.Pewnie zszedl do ubanu.Poszlam na zakupy
Ten tlum z rana tez mi nie pasuje

Renia przyznaj sie

Reniu, poczytaj ,co musisz zrobic nawet jak na ulicy znajdziesz kase, ja tam nie chce nic mowic, ale , za ten numer bedziesz aresztowana

https://www.ksta.de/ratgeber/finanzen/recht/ausnahmeregel-wann-man-gefundenes-geld-behalten-darf-28482838