Bylam juz zwyzywana i sponiewierana na wszystkie sposoby,kurwa w domu starcow prostytutka a teraz zlodziejka.Nie pomyslalyscie,ze gdybym byla zlodziejka to bym wam o tym nie pisala.Nigdy nie ukradlam ani zlotowki nikomu bo nie mialam takiej potrzeby.Zawsze mialam pieniadze ale zadzwonilam do adwokata i ma do mnie zadzwonic,bo byl zajety.Sprawa sie wyjasni. Mysle,ze fotografuja napady na bank a nie klientow od 20 Lat.
Musze wam podziekowac za te wszystkie doswiadczenia jakie tu uzbieralam.Do czego jest zdolny czlowiek .Polak.
Bardzo mi sie to przyda na przyszlosc. Bede zawsze pamietala,ze Polak ma dwie twarze i na obie trzeba uwazac.
PS.Zielonka.to nie ja kopiuje twoje teksty tylko ty moje. Nie ja cie nasladuje tylko ty mnie.Czekalam kiedy napiszesz,ze bylas tancerka w operetce wroclawskiej.
Pamietaj,ze oryginal jest zawsze bardziej ciekawy. No,to teraz macie tematow na 2 dni,to ile to stronek? Pewnie bedzie znowu popijawa. Niestety Freddy nie zlozy ci juz gratulacji ale ja owszem.
Tak trzymaj!
Musze wam podziekowac za te wszystkie doswiadczenia jakie tu uzbieralam.Do czego jest zdolny czlowiek .Polak.
Bardzo mi sie to przyda na przyszlosc. Bede zawsze pamietala,ze Polak ma dwie twarze i na obie trzeba uwazac.
PS.Zielonka.to nie ja kopiuje twoje teksty tylko ty moje. Nie ja cie nasladuje tylko ty mnie.Czekalam kiedy napiszesz,ze bylas tancerka w operetce wroclawskiej.

Tak trzymaj!