Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Co ten łysiol namieszał?

Nie wiem jak naprawić to co łysiol popsuł Huh

(08-02-2019, 14:03)Majamka napisał(a): Rozpad wątku 50 tek  rozpoczął się już dużo wczesniej.
Na wątku właściwie zostały 3 osoby ze starej ekipy tj; Miecznik , Freddy i Belladonna.

W czym problem ?  Chcieli to poszli i wypieli się na reszte.
Odeszli bez do widzenia , co tylko świadczy o ich lekceważącym podejsciu do innych userów. Wątek był własciwie hermetyczny i zamknięty na innych.
W taki sam sposób podchodzili ( no może bez Freddyego) do odmiennego zdania innych userów , nawet czytanie tego watku było piętnowane. Czego nie można było powiedziec o obecności tamtych osób na innych watkach.
Z całą pewnością gdzies piszą , jak komuś żal to niech leci za nimi .

Ja się z Luce spotykam na innym watku i sobie radzimy .
Oni ja prawie ukamieniowali za posiadanie innego zdania , a była przecież jedną z nich.

Niestety egocentryzm Miecznika ich zdominował , a sam Miecznik żle znosi to że nie jest w centrum zainteresowania.
Najpierw wyszedł z forum  sam , ale jakoś tak mu niezręcznie było w tym wyjściu że wrócił po swoje pokorne owieczki.
I dalej mogą sobie jezdzić między Hofem a Miecznikówką , bez Luce i bez nas  i bez .... i bez niej też, w końcu kobita nie wytrzymała i ja się nie dziwie..

Chce przeskoczyć ns następna stronę....

(08-02-2019, 14:03)Majamka napisał(a): Rozpad wątku 50 tek  rozpoczął się już dużo wczesniej.
Na wątku właściwie zostały 3 osoby ze starej ekipy tj; Miecznik , Freddy i Belladonna.

W czym problem ?  Chcieli to poszli i wypieli się na reszte.
Odeszli bez do widzenia , co tylko świadczy o ich lekceważącym podejsciu do innych userów. Wątek był własciwie hermetyczny i zamknięty na innych.
W taki sam sposób podchodzili ( no może bez Freddyego) do odmiennego zdania innych userów , nawet czytanie tego watku było piętnowane. Czego nie można było powiedziec o obecności tamtych osób na innych watkach.
Z całą pewnością gdzies piszą , jak komuś żal to niech leci za nimi .

Ja się z Luce spotykam na innym watku i sobie radzimy .
Oni ja prawie ukamieniowali za posiadanie innego zdania , a była przecież jedną z nich.

Niestety egocentryzm Miecznika ich zdominował , a sam Miecznik żle znosi to że nie jest w centrum zainteresowania.
Najpierw wyszedł z forum  sam , ale jakoś tak mu niezręcznie było w tym wyjściu że wrócił po swoje pokorne owieczki.
I dalej mogą sobie jezdzić między Hofem a Miecznikówką , bez Luce i bez nas  i bez .... i bez niej też, w końcu kobita nie wytrzymała i ja się nie dziwie..

Jeszcze raz

ferdydurke rozwalił stronę tym linkiem który wstawił pod tatarem Majami
08-02-2019, 20:43

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 08-02-2019, 20:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości