No i doczekalismy sie. Pomalu zostana tylko slonzacy a Polacy wyniosa sie na inne fora.Nie moglo byc inaczej.
Nekanie userow przez Omache 2.jest nie do wytrzymania. Chory psychicznie czlowiek zamiast sie leczyc sieje spustoszenie i maltretuje psychicznie userow. Forum zasypane jest tematami psychola,wczoraj wieczorem zagladnelam na forum i widze Diego jest na samej gorze.Nie wiem jakim sposobem usunal Diego i zastalo,ze jego imie na samej gorze.To zwykla manipulacja i krecia robota chorego czlowieka.
Pozwolilam sobie skopiowac prosbe naszego Freddiego do Adminow.
( 2 godzin(y) temu)Freddy napisał(a):
Witam,
niniejszym rezygnuje z funkcji moderatora tego forum.
Prosze takze o usuniecie mojego konta uzytkownika.
Dziekuje
Ps. Korzystajac z okazji chcialbym podziekowac wszystkim userom za wspolprace i zyczyc dalszych, ciekawych dyskusji na forum.
Prosze o nie robienie z tego tematu watku dyskusyjnego.
Dziekuje.
Czy ktos chcialby jeszcze cos dopisac?
Nekanie userow przez Omache 2.jest nie do wytrzymania. Chory psychicznie czlowiek zamiast sie leczyc sieje spustoszenie i maltretuje psychicznie userow. Forum zasypane jest tematami psychola,wczoraj wieczorem zagladnelam na forum i widze Diego jest na samej gorze.Nie wiem jakim sposobem usunal Diego i zastalo,ze jego imie na samej gorze.To zwykla manipulacja i krecia robota chorego czlowieka.
Pozwolilam sobie skopiowac prosbe naszego Freddiego do Adminow.
( 2 godzin(y) temu)Freddy napisał(a):
Witam,
niniejszym rezygnuje z funkcji moderatora tego forum.
Prosze takze o usuniecie mojego konta uzytkownika.
Dziekuje
Ps. Korzystajac z okazji chcialbym podziekowac wszystkim userom za wspolprace i zyczyc dalszych, ciekawych dyskusji na forum.
Prosze o nie robienie z tego tematu watku dyskusyjnego.
Dziekuje.
Czy ktos chcialby jeszcze cos dopisac?
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)