Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Czesc Leon. Jak widzisz forum pustoszeje i bedzie dalej pustoszalo az pojdzie w plajte.Nie jestes tu czesto wiec ci pewne rzeczy umknely.Na forum mamy nowego Omache,chorego na wielkopanstwosc. Poniewiera ludzi,Iberte wyzywa od idiotow mnie juz zrownal z ziemia. Na watku,ktory zamknelam bo to nie byl typowy watek.Chcialam tylko forumowiczow poinformowac,ze jestesmy znowu pod zaborem i poniewiera sie nami chociaz tu wlasnie sie namietnie produkuje.Zmanipulowal sobie kilka nieswiadomych i nierozgarnietych userek i produkuje watki monologi albo swojskie pyskowki i awantury.Powiedz,kto tu wytrzyma ten terror? Zdazylam skopowac ostatnia obelge w moim kierunku poczym autor dostal bana a wpis usuniety. Ja skopiowalam sobie na pamiatke.Teraz sie zastanawiam czy nie potraktowac tego jak komplement.Takie powodzenie to nie kazda ma. Smile
Leon poczytaj:

"Pokaż mi te bluzgi i wulgaryzmy z mojej strony, o których ciągle piszesz.

Umówmy się tak - ty piszesz, że ja bluzgam i używam słów wulgarnych, a ja za to twierdzę, że zarabiasz na swoje życie udostępniając swoją waginę facetom za kasę. 
Myślę, że jest to uczciwy interes. 
Ilu klientów miałaś dzisiaj baletnico?"

No i jak tu sie nie cieszyc Tongue
06-02-2019, 12:59

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - "RENIA" - 06-02-2019, 12:59

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości