Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Teraz,kiedy Wroclaw sie rozrasta mowi sie,ze to dzielnica. Tez sa tam mieszkania do sprzedania bo Wroclaw sie rozwija. Skopiowalam z netu bo skad mialam to wiedziac,ze gdzie sa najdrozsze i najpopularniejsze mieszkania.

Najdroższe i najtańsze lokalizacje
- Z danych pośredników WGN wynika nieodmiennie, że poza ścisłym centrum do najlepszych wrocławskich lokalizacji nieodmiennie należą szeroko rozumiane – także dalsze – Krzyki. Ponadto należy wskazać na cieszące się sporym powodzeniem ze względu na tereny rekreacyjne i zieleń – Biskupin, Sępolno i Karłowice. Sukcesywnie zyskuje na znaczeniu Śródmieście i Przedmieście Oławskie, głównie dzięki bliskości centrum miasta i swoistej modzie na mieszkania w kamienicach, jaka panuje na rynku wtórnym. Jeśli chodzi o tańsze lokalizacje – na pewno niższe ceny można napotkać w dzielnicach peryferyjnych. Wskazałbym tu Leśnicę, Psie Pole, Zakrzów, Jagodno. Nieco niższe ceny spotyka się czasem również na dużych blokowiskach, choć nie jest to regułą. Do tańszych lokalizacji należy Kozanów, ale już Gądów, Gaj czy Nowy Dwór – niekoniecznie. Na pewno nie ma co liczyć na niskie ceny mieszkań w blokach świetnie położonych, np. w rejonie Powstańców Śląskich, Hallera, Gajowickiej czy bliższej Legnickiej, na Szczepinie – tłumaczy Leszek Michniak.

Unka,nie wiem jaki powod masz,zeby rezygnowac z NN. Ja mam juz po dziurki w nosie,tych nowych wizerumkow, jakie niektore osoby tu sobie kreuja. Coraz wiecej fakultetow maja, coraz to lepszych znajomych,lataja po swiecie w biznes klass i w ogole laske robia,ze tu sie udzielaja. Czuje sie obrazona i lekcewazona jak ktos mi taki kit wciska i mysli,ze my tu wszyscy w to wierzymy bo my to szara eminencja i glupi pleps co to wszysto kupi.
Te wszystkie brazylijskie watki tylko oglupiaja ludzi. Taki watek to jak pacjent,ktory nie moze sam oddychac ani jesc i jest podlaczany do aparatury i wszystko odbywa sie sztucznie.To oglupia.
Z lezka w oku wspominam MP.Byly klotnie ale byly i ciekawe tematy.Tu roznica jest taka jak miedzy sadzawka a Niagara.
05-02-2019, 11:50

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - "RENIA" - 05-02-2019, 11:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości