Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
(29-01-2019, 23:31)RENIA napisał(a): Ten "Damski krawiec" to nie moj wymysl. To juz przyslowie polskie a dotyczy mezczyzn-nie zauwazylas?

Nie sugeruj mi wrogow bo to co robisz to tania propaganda.

Tepisz Pis ale jestes bardzo podobna do nich. Manipulujesz,podjudzasz, krecisz byle twoje bylo na wierzchu.

Udowodnij mi że dopusciłam sie kradziezy intelektualnej .
Prosze o to juz drugi raz w tym tygodniu--napisala Majami.

Uwazaj bo ja mam dobra pamiec. O kradziezy intelektualnej wspomnialam dzisiaj po raz pierwszy i to nie personalnie tylkko jako przestroge.

A ten trik--"udowodnij mi gdzie tak napisalam"-
juz  traci na wartosci.Wiadomo,ze w tym gaszczu wypowiedzi,trrudno znalez wpis sprzed dwuch dni i przeciwnik zostaje bezradny bo nie ma dowodow. Nie ze mna takie numery. Tongue
Nie zauważyłem! Kiedy moja Ex była w ciąży, to miałem sen w którym na kolanach siedziała moja córka, następmego dnia powiedziałem do żony - Chcę mieć córkę i sen się spełnił!
Ty bezdzietna baletnica chcesz rozmawiać o niepłodności i o dzieciach - to jest rozmowa ze ślepym o kolorach, oraz z głuchym o muzyce. 
Bezdzietna zarazo wszelkich forum, jeśli coś komuś zarzucasz, to przedstaw argumentacje i dowody, a jak tego nie potrafisz to zmień nick na "diego-renia" i wszystko będzie jasne!
29-01-2019, 23:42

Wiadomości w tym wątku
RE: Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację. - ferdydurke - 29-01-2019, 23:42
[] - ychna - 05-04-2014, 13:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości