(26-01-2019, 22:26)RENIA napisał(a): "A u Zielonki na temacie jakos wszyscy się dogadują." To Ty Majami chyba slepa jestes.Pewnie,ze u zielonki pisza bo Freddy patronuje i chwali,polowa userow z watka po 50,jest na watku swinki. Przypadek,ze Miecznik poszedl na Facebook bo ktos powiedzial,ze mu sie zygac chce jak czyta Miecznika. Ten watek rozkrecila tez Diego i Ferdydurke, Moj watek po takich awanturach napewno wylecialby w kosmos. Tu jak w polskim rzadzie.Uklady,ukladziki,jest leppszy i gorszy sort.Przyznasz mi racje? Napewno nie.
Diego jest fajna dziewczyna , ona potrafi nakrecic, narozrabiac i zniknac, Reniu, jak ja sie "awanturuje" to nie bierz tego powaznie, jezeli kogos "zaatakuje" to albo jest to jakas pustota typu ferdydurke, albo bronie kogos, albo sie po prostu nudze, poza tym o bigosie pisac to juz trzeba na prawde nic nie miec do powiedzenia
(26-01-2019, 22:27)Majami napisał(a): Helen
A cos w temacie , czy tylko na pyskówki się wszędzie załapujesz ?
I to w jakim towarzystwie ,. To twoje jawne wybory , czy tak z samotnosci w sieci jest ci wszystko jedno z kim ?
lepiej byc samotnym niz sie w takim "towarzystwie" jak twoje znajdowac
(26-01-2019, 22:26)Diego9 napisał(a):(26-01-2019, 22:23)helen*** napisał(a):(26-01-2019, 22:16)Diego9 napisał(a): czesc helen, oj tak, mnie tez wyzwala i to tak, ze sie wstydze tu napisac
Czesc Diego![]()
No to moge sobie to wyobrazic , jak juz Diego sie wstydzi, to nie sa zarty![]()
![]()
Diego ,napisz chociaz pierwsza i ostatnia literke
oj nie podpuszczaj nie podpuszczaj , bo jeszcze napisze cos tam bylo z k na poczatku
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)