MaMa ona nie przeczyta, ja kilka linkow wstawilam,, gotowce,, I nie raczyla zagladnac, a potem mnie wyzywa od zalosnych Joanek nie popartych dowodami. Ludzie o Adamowiczu nie trabia od,, zamachu,,tylko juz od dawna, ale w Polsce jest panstwo w panstwie, kliki, mafie, uklady I w nosie maja prawo. HGW tez ma sie dobrze. Ale to juz nie dlugo, sprawiedliwoscistanie sie zadosc. PATRYK JAKI KOCHA HGW,, daj mu panie duzo zdrowia.
kurek z ciepłą wodą i termostat przy grzejniku c.o.
Gdańszczanie sponsorują Saksończykom bilety na baseny i dotują komunikację miejską w Lipsku,Handball-Club Leipzig,FC Lokomotive Leipzig i lipską Red Bull Arenę
Ten komfort mieszkańcom Saksonii zapewnił Paweł Adamowicz
I co takiego Adamowicza obchodzil DABROWSKI który nie mial na czynsz?
Jak zaluje zmarlych tak pierwszy raz nie splynela mi lezka po Adamowiczu, a przeciez zawsze jak slucham Sound of Silence rusza mnie, do Adamowicza nie pasowala, a juz na pewno modly w kosciele i zrobie nie
go posmiertnym bohaterem
,, Pisuar nie potrzebuje argumentów im wystarczają emocje.
Emocje są motorem napędowym polskiej gospodarki,,
W tej chwili na emocjach gra Gdansk I mysli ze lud ciemny kupi, Teraz to dopiero ludzi uswiadomi jaka mafia nami rzadzi
Ferdy juz pisalam ze Kaczynski nie jest bogaty jako Prezydent a dlatego ze nic nie oddaje w obce rece.
kurek z ciepłą wodą i termostat przy grzejniku c.o.
Gdańszczanie sponsorują Saksończykom bilety na baseny i dotują komunikację miejską w Lipsku,Handball-Club Leipzig,FC Lokomotive Leipzig i lipską Red Bull Arenę
Ten komfort mieszkańcom Saksonii zapewnił Paweł Adamowicz
I co takiego Adamowicza obchodzil DABROWSKI który nie mial na czynsz?
Jak zaluje zmarlych tak pierwszy raz nie splynela mi lezka po Adamowiczu, a przeciez zawsze jak slucham Sound of Silence rusza mnie, do Adamowicza nie pasowala, a juz na pewno modly w kosciele i zrobie nie
go posmiertnym bohaterem
,, Pisuar nie potrzebuje argumentów im wystarczają emocje.
Emocje są motorem napędowym polskiej gospodarki,,
W tej chwili na emocjach gra Gdansk I mysli ze lud ciemny kupi, Teraz to dopiero ludzi uswiadomi jaka mafia nami rzadzi
Ferdy juz pisalam ze Kaczynski nie jest bogaty jako Prezydent a dlatego ze nic nie oddaje w obce rece.
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)