Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację.
MaMa ona nie przeczyta, ja kilka linkow wstawilam,, gotowce,, I nie raczyla zagladnac, a potem mnie wyzywa od zalosnych Joanek nie popartych dowodami. Ludzie o Adamowiczu nie trabia od,, zamachu,,tylko juz od dawna, ale w Polsce jest panstwo w panstwie, kliki, mafie, uklady I w nosie maja prawo. HGW tez ma sie dobrze. Ale to juz nie dlugo, sprawiedliwoscistanie sie zadosc. PATRYK JAKI KOCHA HGW,, daj mu panie duzo zdrowia.

kurek z ciepłą wodą i termostat przy grzejniku c.o.
Gdańszczanie sponsorują Saksończykom bilety na baseny i dotują komunikację miejską w Lipsku,Handball-Club Leipzig,FC Lokomotive Leipzig i lipską Red Bull Arenę
Ten komfort mieszkańcom Saksonii zapewnił Paweł Adamowicz

I co takiego Adamowicza obchodzil DABROWSKI który nie mial na czynsz?
Jak zaluje zmarlych tak pierwszy raz nie splynela mi lezka po Adamowiczu, a przeciez zawsze jak slucham Sound of Silence rusza mnie, do Adamowicza nie pasowala, a juz na pewno modly w kosciele  i zrobie nie 
go posmiertnym bohaterem

,, Pisuar nie potrzebuje argumentów im wystarczają emocje.
Emocje są motorem napędowym polskiej gospodarki,,
W tej chwili na emocjach gra Gdansk I mysli ze lud ciemny kupi, Teraz to dopiero ludzi uswiadomi jaka mafia nami rzadzi
Ferdy juz pisalam ze Kaczynski nie jest bogaty jako Prezydent a dlatego ze nic nie oddaje w obce rece. 
21-01-2019, 08:56

Wiadomości w tym wątku
RE: Polski w Polsce wszyscy nienawidzą. I na dodatek mają rację. - dziaczuk - 21-01-2019, 08:56
[] - ychna - 05-04-2014, 13:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości