(19-01-2019, 21:52)dziaczuk napisał(a): Majami nie odmówił modlitwę miało być mam słabe okulary pisałam już heheJoanno, gdyby pan Adamowicz robił przekręty, to pan minister Zero dawno by go zamknął w kryminale.
https://youtu.be/6fmkgQTrjPA
Ferdy Kaczyńscy świętej pamięci są dla mnie wzorem to rodzina która się kochała wspierała przede wszystkim byli wielkimi patriotami
Brat zmarłego prezydenta Kaczyńskiego nie ma 50 mieszkań w Warszawie nie ma chyba nawet jeszcze konta w banku, na niego po prostu nic nie mają teraz Tusk będzie się kłócił z Trzaskowskim prezydentem Warszawy o mieszkania Adamowicza hehe
Niestety Wrocław też idzie śladem Gdańska już nawet na Śląsku są bardziej Polacy jak w tym Wrocławiu
Burmistrzowie nie mają imunitetów.
Dlaczego nie oburza cię działanie ministra Zero, który z prywatnego procesu mamusi zrobił proces państwowy i zaoszczędził mamusi 600 tyś zł za ekspertyzy?! Ile mieszkań można kupić za 600 tyś złotych?
Twój patriotyczny idol wychował się w domu wykładowcy z WUML-u, który ponoć był powstańcem warszawskim.
Kiedy powstańcy warszawscy wysiadywali godzinami na nodze od taboretu w UB, to twoja patriotyczna rodzina zajmowała wypasioną willę na Zoliborzu, gdzie mieszkali wtedy także inni prominenci tamtych czasów.
Potrafisz wyciągnąć wnioski z tych faktów, czy też nadal będziesz twierdziła, że to jest święta rodzina?
Jarka nawet nie internowano - pewnikiem UB się go bało, że wyciągnie swój mały pistolecik i ich powystrzela.
Kiedy wy zaczniecie myśleć i wyciągać wnioski z historii?
(19-01-2019, 22:20)Majami napisał(a):Ale za tę pożyczkę pani Janina Goss otrzymała doskonale płatne stanowisko w radzie nadzorczej PGE.
Prezes PiS oficjalnie (!) niczego się nie dorobił. Z jego oświadczenia majątkowego można wywnioskować, że nie jest człowiekiem przesadnie majętnym (w porównaniu z premierem Mateuszem Morawieckim wręcz ubogim). Co więcej, kilka lat temu na leczenie matki musiał zadłużyć się u swojej przyjaciółki Janiny Goss.
Mnie nie dziwi że taka miernota się niczego nie dorobiła
O czym to broszka pieprzyła w swojej kampanii wyborczej? O uczciwości i likwidacji kumoterstwa?
Pani Goss, to tylko jeden przypadek z wielu! Jak idą interesy w stadninach?
Zna ktoś aktualną sytuacje? Stadnina w Janowie ponoć nie utraciła jeszcze płynności finansowej, ale jest krótko przed jej utraceniem! Bravo pisuar!

![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)