Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(18-01-2019, 21:06)Freddy napisał(a): To ze pieczarki na końskim łajnie nikomu mam nadzieje nie trzeba przypominac...
Freddy , na konskin , krowim , czy innym rosnie sobie wiekszosc warzyw i owocow .
To co rolnik wylewa na pola , czuc nawet w miescie .
Mnie zaskakuje coraz to mniejszy kontakt ludzi z przyroda ...szczegolnie tych malutkich , ktore mysla , ze kotlety rosna na drzewach .
Wiadomosci o lisie juz nawet nie wymagam , ale wspomne , ze ten nie idzie sikac na grzyby , bo mu szkoda sikow .
Nimi oznacza swoj rewir i wybiera na to trwale obiekty ..duze kamienie , opienki drzew . No moze sie jakis grzyb tam i zawieruszy , ale przy takiej czestotliwosci i dawce amoniaku itd . nic z niego nie wyrosnie . 
Zreszta ..wszystko moze miec kontakt z ekstrementami zwierzat . Dlatego miedzy innymi wszystko powinno sie dokladnie myc przed spozyciem ...szczegolnie w stanie surowym.
I tyle ...

(19-01-2019, 12:39)Słoninka napisał(a):
(18-01-2019, 23:52)Unka napisał(a): O matko ..Sloninka nawet mi smyranie chcesz obrzydzic?

Ależ skąd!
Trza się smyrać, często i dużo. Tylko...rozważnie Big Grin

No przeciez rozwazniej juz sie nie da , jak takimi swinskimi wloskami .
19-01-2019, 12:47

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 19-01-2019, 12:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości