Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(16-01-2019, 19:15)ferdydurke napisał(a):
(16-01-2019, 19:12)Diego9 napisał(a): a ktos mi tu pisal , ze jestem bardziej chamska jak ferdydurke

No bo jesteś! Masz dowody na to, że Renia jest prominetką? To wklejaj!

nie lubie sie taplac w blocie, czyjes prywatne zycie jest mi obojetne, lubie sie swoim pochwalic, i mam to w nosie czy ty mi w to wierzysz czy nie, jezeli Renia pisze, ze byla prima ballerina, to dla mnie jest to prawda, jaki cel mialaby Renia opowiadac o sobie rzeczy , ktore nie zgadzaja sie z rzeczywistoscia, no jaki, dla mnie jest to wpominanie swietlistej przeszlosci i dzielenie sie tym z ludzmi , ktorzy jej tego bardzo zazdroszcza albo z ludzmi , ktorzy sie jej swietlista przeszloscia interesuja i chetnie poczytali by wiecej,taka osoba jestem ja, ja nie potrzebuje zadnych fotek i dowodow, sama chetnie opowiadam o swoim zyciu, bo jak do tej pory mam fajne zycie, rodzice rozpieszczali mnie jak tylko mogli a maz to dalej kontynuuje , jest fajnie czy ci sie to podoba ferdydurke, czy nie, chetnie pisze o osobie, jak ci sie to nie podoba , to nie czytaj
[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • MaMa
16-01-2019, 20:44

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 16-01-2019, 20:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości