Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(16-01-2019, 17:55)"RENIA napisał(a): Iberte,to jest twoje zdanie na ten temat.Ja jestem nauczona inaczej.
W moim studio baletowym ( w Monachium) zorganizowalam sobie w kazda sobote tzw." Powerparty für Nichtraucher.
Mieli przyniesc swoje kapcie i swoja muzyke. Dalam ogloszenie do gazety. Dziennikarze z radia gong zaintrygowani nowa inicjatywa,przyszli do mnie i powiedzieli,ze zrobia mi za darmo reklame co sobote. Nie bylo to jednak calkiem za darmo bo mialam reklamowac do ich nagrania, jakiegos piosenkarza.Oczywiscie powiedzialam kilka milych slow.To jest taka ludzka
bezinteresowna solidarnosc.Ja tobie ty mnie i do przodu.Ta tragiczna smierc,mogla przy okazji byc wykorzystana do dobrej inicjatywy.
Moze dzieki tej tragedii,ludzie sie opamietaja.Jak puscimy to plazem to beda dalsze ofiary.
Pilsudzki kiedys powiedzial--"Milczenie jest przyzwoleniem na zlo."Wiec moze lepiej robmy cos.

Renia,
„.. wam kury szczac prowadzac...“. powiedzial rowniez Pilsudski.
Tak jakby wiedzial, ze FB sie urodzi.
Zaloba jest przywilejem rodziny, a sciganie przestepstw nalezy do prokuratury.
Tak mnie uczono szacunku do smierci i spolecznego porzadku.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow Big Grin
16-01-2019, 18:47

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 16-01-2019, 18:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości