pimpol, zeskenuj pierwsza strone decyzji o kg i wysliji mi na priv, moge w twoim imieniu zadzwonic i zapytac, mi sie tez cos takiego zdarzylo, po przeprowadzce z jednego landu do drugiego, po pol roku zauwazylam , ze nie otrzymuje kg, wszystko mi zwrocili
przeprowadzki tez nie miales, wiec jak chcesz sie cos ze zrodla dowiedziec, to zaufaj mi i przeslij skan pierwszej stroy decyzji o kg
(14-01-2019, 18:48)ferdydurke napisał(a): Pimpol, możesz tu stuknąć jeszcze 100 postów i nikt po za diego nie będzie znał odpowiedzi na twoje pytanie.
Freddy dał ci dobrą rade - zapytaj u źródła i wtedy się dowiesz co jest grane. Reszta to czysta spekulacja typu:
twoje dzieci mieszkają w PL i pobierasz 500+, więc KGK zatrzymała ci KG do wyjaśnienia i zwrotu zbyt dużo wypłaconej kasy, ale to tylko spekulacja.
(14-01-2019, 18:19)pimpol2000 napisał(a): Kindergeld otrzymałem półtora roku temu dzieci 12 i 7 lat więc to nie to .... W zeszłym roku była ankieta wypełnień we wrześniu i odesłalem
przeprowadzki tez nie miales, wiec jak chcesz sie cos ze zrodla dowiedziec, to zaufaj mi i przeslij skan pierwszej stroy decyzji o kg