(11-01-2019, 23:24)RENIA napisał(a): No i Wochenende uwazam za otwarte.Tym razem miarka sie przebrala.Weszlismy na sliski grund.Wyzywanie sie od zdrajcow nie jest komplementem.Ja mysle,ze tu terapia nic nie pomoze.Trzeba z tym od razu do wariatkowa.![]()
Ferdydurke,ja nie moge sobie wyobrazic ciebie w tym ekskluzywnym towarzystwie ,o ktorym tu tak czesto opowiadasz.Taki high life a ty prezentujesz poprostu prostactwo. To nie w Niemczech.Ja znam takie srodowiska i wiem,ze nigdy nie zaakceptuja prostaka.Twoj stosunek do kobiet jest przerazajacy i nie mow,ze to tylko na uzytek forum.Taki poprostu jestes.
Tu nie musisz przychodzic,bo nie ma takiej terapii na chamstwo.Poszukaj sobie innego specjalisty.
PS.Dzisiaj przyjechali moi sasiedzi z urlopu.Bedzie wesolo.Dobranoc,Przyjemnych snow.
Reniu, pisac o narodzie niemieckim jako o swoim narodzie na forum dla Polakow zyjacych w niemczech, jest skandalem, nie podejrzewam, zeby ta osoba, ktora to pisala oprocz owczarka niemieckiego w rodzinie, ma tez polskich czlonkow rodziny, tak to jest zdrada polskich przodkow,