Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PIS - Prawo i Sprawiedliwość
Majami mam kilka lat pracy za nim urodzilam dzieci I ciaglosc potem wychowawczego I tak dostalabym kase, wiec mi Rybka czy ta ustawa przejdzie, a jeszcze sobie popracuje, Stara jeszcze nie jestem do emerytalnego wieku I tak musze 7lat zasuwac jeszcze, a jak zdrkkowko da bozia to do 70tki
Nie chce Ani grosza od mojego Pana I władcy który miał gdzieś wychowanie dzieci tak jak zresztą większość facetów sama dałam radę i sama dalej Dam radę więc o co ci chodzi kobieto?

(10-01-2019, 23:13)MaMa napisał(a):
(10-01-2019, 23:11)ferdydurke napisał(a): Nikt temu nie przeczy, dlatego posiadanie dzieci powinno być jakoś honorowane - czyli KG dla każdego dziecka, a nie dla drugiego i trzeciego. Dodatek emerytualny od każdego dziecka, które pracuje w danym systemie i płaci podatki.
Obecny projekt pisuaru to projekt konewki, by załapać głosy wyborców.

Popieram

Tez popieram, za kazde dziecko każda kobieta powinna mieć dodatek do emerytury jedno dwoje czy troje obojętne ale za każde jedno dziecko tak samo powinny każde dziecko dostać 500 plus a nie tylko drugie trzecie dziecko ja w tej chwili nie mam na jedno dziecko które ma 18 lat i chodzi do szkoły już nie mam 7 lat o rodzinnego na niego anicenta a muszę kupić bilet miesięczny muszę na wszystkie wydatki jakie potrzebne są w szkole pokryć i tak dalej i tak dalej takie dziecko kosztuje
10-01-2019, 23:17

Wiadomości w tym wątku
RE: PIS - Prawo i Sprawiedliwość - dziaczuk - 10-01-2019, 23:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: