państwo polskie szkoląc moje dzieci tak naprawdę wyzyskiwalo moje dzieci i moją rodzinę
, szkoła przechodziła reformę co roku były nowe książki na tym zarabiała szkoła nauczyciele księgarnie i oczywiście państwo bo ja całą wypłatę wydawałam na wyposażenie dzieci do szkoły teraz dzieci mają książki za darmo wypożyczają je z biblioteki
, szkoła przechodziła reformę co roku były nowe książki na tym zarabiała szkoła nauczyciele księgarnie i oczywiście państwo bo ja całą wypłatę wydawałam na wyposażenie dzieci do szkoły teraz dzieci mają książki za darmo wypożyczają je z biblioteki
(10-01-2019, 21:41)ferdydurke napisał(a):Oczywiscie, rozliczam sie z fiskusem, odprowadzam skladki na emeryture(10-01-2019, 21:39)dziaczuk napisał(a): Wcięło mi posty znowu będę sobie mówić do telefonu Może coś się zachowa Ferdydurke Ja pracuję w Niemczech ale płacę polskie podatki od siedmiu lat i to porządne podatki więc nie mów mi że ja nic nie wpłacam do polskiej skarbonkiWpłacasz do systemu emerytalnego, czy tylko rozliczasz się z fiscusem?