(09-01-2019, 19:38)ferdydurke napisał(a):(09-01-2019, 19:23)RENIA napisał(a): Witajcie,ale sie umenczylam czytajac te elaboraty.Opowiesci dziwnej tresci.Renia, nie nazwałaś jej bezpośrednio dziwką. Twoje słowa były mniej więcej tak sformułowane:![]()
Teraz wiem napewno,ze Ferdydurke buja w oblokach a pamietliwy jak chlop co to zadnemu nie przepusci.
Ferdydurke,ja takich slow nie uzywam wiec nie wmawiaj mi,ze kogos kogo nie znam wyzwalam od dziwek.Niestety to nie moj styl.Ja coraz bardziej utwierdzam sie w tym,ze z toba cos jest nie tak.To juz nie jest fantazjowanie,to ordynarne zmyslanie i szkalowanie drugiego czlowieka.Jedno jest pewne,nie masz szacunku dla kobiet.Sponiewierasz kazda,ktora ci sie przeciwi albo jest lepsza od ciebie. Kompleksy sie leczy w kazdym wieku.
"Nie mam zamiaru oddawać głosu na jakąś polską szmatę, która innym odbija męża"
Tyle w temacie twojej kultury i niewinności!
wiesz mialam cos napisac, cos obrazliwego, ale zrezygnuje , bo tylko elektrotherapia moze cie do rozsadku przywolac, stosowano ja w tymm czasie, w ktorym ty sie zatrzymales
reniu, nie zarzucaj mi , ze ja nie na themat pisze, ja caly czas stawiam diagnoze i polecam odpowiednie theraie, wiec nie chce czytac, ze ja tu nie na themat pisze, pacjet tez jest fajny, ma tyle zaburzen, ze mozna sie w nich pogubic