(09-01-2019, 00:06)Diego9 napisał(a): a ty wiesz ferdydurke, ile my mamy dochodu miesiecznei? 4700 plus ca 400 eu Kindergeld, i co oblicze ci bo sam nie umiesz a twoje zalosne tlumaczenie mnie doprowadzilo do lez rozpaczy , gdybys policzyl podwojnie to twoj rachunek musial by wyniesc prawie 6000, matematyczny talencie, czyli 5100-3000 to ile nam pozostalo na zycie no, 2100 i jak sadzisz, czy to dla dojga osob nie wystarczy ? no oczywiscie ze wystarczy, tatus byl oficerem marynarki handlowej a mamzsia prowadzila dom i wychowywala dzieciaczki i rozpieszczala je , a ty jestes najgorszym ojcem jakim sobie mozna tylko wyobrazic, tylko taki juz nie napisze kto potrafi corke wpedzic w kompleksy, rozwaliles rodzine a teraz dolujesz dalej dorosla oaobe, to jest jej figura i guzij ci do tego, gdybys ja kochal , to trzymalbys jezyk za zebami2100 wystarczy na dwoje ludzi, ale nie wystarczy na drogie buty i torebki za 1000 euro+ kupowane w firmowych sklepach.
Za 2100 żyje się normalnie jako Ottonormalvebraucher. Ja mam deczko więcej tylko na siebie i wiem na co mogę sobie pozwolić.