(08-01-2019, 22:06)Diego9 napisał(a): jezeli masz na mysli ferdydurke, piszac o czlowieku z wiedza, to musze stanowczo zaprzeczy, on nawet nie potrafi 740+1200+1000 razem zliczyc, dla tego czlowieka z wiedza wynosi ten rachunek 4850, sorry, ale wiedze to on ma o tym jak sobie mozna nos wytrzec, nic po za tym, do diabla z taka wiedza , ktora pozwala mu wlasna corke terroryzowac i wytykac, ze tyje , forumowiczke krytykowac na podstawie zdjecia, to ze mnie miesza z blotem to juz tak na boczku wspomne, do diabla z nim i z jego wiedzaDiego ja twoje wyliczenia odebrałem jako sumę dla każdej z córek, a tak na marginesie to zapomiałaś o tych drobnych czyli zaokrąglijmy do 3000 euro, czyli na ten wydatek nie wystarcza nawet twoja pensja - przez ciebie podana kwota. No chyba że minister Schaeuble zwolnił cię z obowiązku podatkowego. Kobieto ogarnij się!
Opisujesz, że masz czwórkę rodzeństwa i twoi rodzice spełniali każdy twój kaprys - perfumy, ciuchy z Pewexu itd.
Jaką to profesje mieli rodzice w PRL że mogli bez problemu zaspokoić kaprysy czwórki dzieci i kupować im ciuchy w Pewexie?
Wiesz jaka jest prawda? Udało ci się złapać w sidła Niemiaszka, który się z tobą ożenił i sfinansował studium zaoczne w PL.
Do zwrócenia uwagi córce najlepiej nadaje się ojciec, bo ona wie, że ją kocha bezgranicznie i jego słowa i krytyka są dla jej dobra.
Diego ja cię nie mieszam z błotem - ty sama się w to błoto pakujesz i dziwisz się żeś ubłocona.