(07-01-2019, 23:09)ferdydurke napisał(a):(07-01-2019, 22:32)RENIA napisał(a): Ferdydurke,chyba czas najwyzszy,wyjasnic pewne sprawy o to sie ciagnie za nami jak smrod po gaciach.Renia, wybuchłaś tak, że wyzwałaś nie znaną ci osobę od dziwek, a o tym, że nikt nie interesuje się moimi tematami napisałaś na TO i OVO. Jak już chcesz wyjaśniać to wyjaśniaj dokładnie. Ta wyzwana od czci pani zaliczyła wszystkie niemieckie talk-showy, została pierwszą Polką która objeła przewodnictwo niemieckiej partii. Wydała książkę i ma stałą rubrykę w FAZ i pracuje w komisjach EU. Nie wstyd ci, że się tak wtedy zachowałaś?
!.)Wpadles na MP i zaczales reklamowac jakas pania polityk.Ja ci zwrocilam uwage,ze na kafeterii tego sie nie robi.Tam byly specjalne dzialy jak puszka pandory i inne i tam takie polityczne kawalki sie pisalo. Zawsze nowi wchodzili na kafeterie w sprawie pracy,albo w poszukiwaniu mieszkania,nawet na priva pisali,czy nie wiem cos o jakiejs pracy.To byla plaga na kafeterii i ja w koncu wybuchlam.Od tego minelo juz pare lat a ty wciaz to wspominasz. Co do watka to przeciez ci pomoglam,nawet ci kufel z piwem wkleilam. Ty czasami nie zachecasz,zeby z toba pogadac.Juz myslalam,ze Iberte poradzil sobie z toba ale jak widac niebardzo,chociaz przy nim troche zmiekles.Teraz znowu macie ciche dni. Wez sie pod lupe i zrob cos z tym.
a ja myslalam ze renia to swieta osoba i nikogo na forach nie wyzywa,
(08-01-2019, 14:58)ferdydurke napisał(a):(08-01-2019, 14:38)RENIA napisał(a):No ja o te konkrety zapytałem i poprosiłem o fakty! Niestety nie otrzymałem żadnego faktu, nie przeczytałem żadnego konkretu.
Moja fantazja spelnia sie w dziedzinie artystycznej,Tu trzymam sie konkretow.
Dalej fantazjujesz Renia alias diego-bis!
(08-01-2019, 14:38)RENIA napisał(a):No pokaż mi diego-bis to miejsce gdzie popełniłem to przestępstwo językowe!
Ferdydurke,wyksztalcenie wyzsze a nie wie,ze "schiza,kretyn,debil" .to rodzaj meski.Ktos kto to wypowiedzial zwracal sie do ciebie i napewno nie bylam to ja.
Pokaż też tę osobę, która mi moje przestępstwo wypomniała.
Po za tym schiza jest rodzaju żeńskiego od schizofrenii, czy ty przypadkiem nie cierpisz na tę dolegliwość?
tak ona cierpi na ta dolegliwosc, zarazila sie od ciebie
(08-01-2019, 14:38)RENIA napisał(a): Ferdydurke,nie spodziewalam sie niczego innego jak wlasie takiej odpowiedzi.Twoje musi byc na wierzchu a przeciwnik ponizony.Mnie nie obchodzi ile ty masz fakultetow i dyplomow.Ja oceniam twoje wpisy.Tu co drugi ma wyzsze studia a poziom jk u anlfabetow.Z tymi butami napisalam tylko jako przyklad bo nie chcialam wymieniac imienia pewnej pani tez po wyzszych studiach.Jezeli Iberte sobie z toba nie poradzil,to kudy tam mnie do ciebie.Szkoda tylko,ze tak marnujesz to wyksztalcenie na klotnie z awanturnikami.
Ferdydurke,wyksztalcenie wyzsze a nie wie,ze "schiza,kretyn,debil" .to rodzaj meski.Ktos kto to wypowiedzial zwracal sie do ciebie i napewno nie bylam to ja.Moja fantazja spelnia sie w dziedzinie artystycznej,Tu trzymam sie konkretow.
Konczymy ta sliska dyskusje bo moze sie ona przemienic w pyskowke a w tym to ja nie jestem taka mocna.Ide na zakupy.
reniu nie przypominam sobie zebym kogos od kretynow i debili wyzywala,chyba ze to byl ferdydurke a to co innego
schiza to skrot od nazwy takiej niewinnej choroby, nic strasznego,
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)