(07-01-2019, 22:56)RENIA napisał(a): Swinka,ja zauwazylam ze niestety Polacy nie bardzo umieja rozmawiac na konkretne tematy.Najlepiej to im wychodzi swirowanie a jeszcze lepiej narzekanie i klotnie.Nawet zainteresowanie z zewnatrz jest duze.Wyspecjalizowali sie w przeszkadzaniu-trollowaniu ale to nie jest zabawa jak im sie zdaje.to nawet nie przypomina zartow.Ja nie mam tego na codzien i jest mi trudno reagowac na takie impertynencje.Tutaj nikt nie ma radosci w sobie.Wszystko jest na NIE.
To jest straszne!!
Niestety, muszę przyznać ci rację.
Nasi rodacy lubują się w atakach z za winkla. Wiedzą, że odpowiedzialność jest równa prawie zeru.
Szczerej rozmowy w cztery oczy na lekarstwo nie uświadczysz.
Jeżeli chcesz porozmawiać bezpośrednio, to temat zostaje tak zmieniony, że rozmowa toczy się o wszystkim, tylko nie o tym, co naprawdę jest istotne.
To co istotne, zostaje potem napisane przez sms-a będź Whatsapp-a i to nie w taki sposób, żeby można o tym porozmawiać. Postanowienie zostaje ci napisane i koniec.
Tylko tchórze tak postępują, ale cóż. W każdym narodzie znajduje sie zawsze tylko garstka ludzi odważnych, reszta to kundelki, obszczekujące się bezpodstawnie wzajemnie.
Tu , czy też na MP widać to najlepiej.
Nawet tzw. ludzie wykształceni - przynajmniej tak twierdzą - bez żenady ulgują swoim kaprysom.
Uważam, że to ich zachowanie tu, pokazuje prawdziwy poziom inteligencji.
Nie jakieś śmieszne fakty i wywody naukowe, które znajdziesz w byle brukowcu.
Tu gdzie jesteś anonimowo i możesz wszystko.
Także poznać swoje granice.
Pozdrawiam