(07-01-2019, 22:32)RENIA napisał(a): Ferdydurke,chyba czas najwyzszy,wyjasnic pewne sprawy o to sie ciagnie za nami jak smrod po gaciach.Renia, wybuchłaś tak, że wyzwałaś nie znaną ci osobę od dziwek, a o tym, że nikt nie interesuje się moimi tematami napisałaś na TO i OVO. Jak już chcesz wyjaśniać to wyjaśniaj dokładnie. Ta wyzwana od czci pani zaliczyła wszystkie niemieckie talk-showy, została pierwszą Polką która objeła przewodnictwo niemieckiej partii. Wydała książkę i ma stałą rubrykę w FAZ i pracuje w komisjach EU. Nie wstyd ci, że się tak wtedy zachowałaś?
!.)Wpadles na MP i zaczales reklamowac jakas pania polityk.Ja ci zwrocilam uwage,ze na kafeterii tego sie nie robi.Tam byly specjalne dzialy jak puszka pandory i inne i tam takie polityczne kawalki sie pisalo. Zawsze nowi wchodzili na kafeterie w sprawie pracy,albo w poszukiwaniu mieszkania,nawet na priva pisali,czy nie wiem cos o jakiejs pracy.To byla plaga na kafeterii i ja w koncu wybuchlam.Od tego minelo juz pare lat a ty wciaz to wspominasz. Co do watka to przeciez ci pomoglam,nawet ci kufel z piwem wkleilam. Ty czasami nie zachecasz,zeby z toba pogadac.Juz myslalam,ze Iberte poradzil sobie z toba ale jak widac niebardzo,chociaz przy nim troche zmiekles.Teraz znowu macie ciche dni. Wez sie pod lupe i zrob cos z tym.