Zastanawialam sie czesto,z jakiego powodu tyle ludzi udziela sie na forach? No jakis powod musi byc. Szukalam odpowiedzi wszedzie.W telewizji,wikipedii, roznych poradnikach i "artykulach psychologicznych".Sprawa okazala sie bardziej prosta niz myslalam. Ogolnie biorac,ludzie chca sie dowartosciowac. Tu mnie nikt nie zna i nie widzi,moge byc tym kim chce.Oczywiscie zawsze lepszym niz jestem.Jak dostaja plusiki,ich ego rosnie., Czuja sie dowartosciowani. Kiedy ich dopada stres,zawsze moga sie tu odreagowac.Moga byc agresywni i chamscy,bez zadnych konsekwencji.
Burza emocji,lawina obelg i zamykaja compa z wielka ulga i satysfakcja - ale im dowalilam!! Teraz mozna spokojnie zasnac i snic "sen o potedze";.).
Jezeli ktos chcialby tu przyjsc na terapie i zdemolowac mi watek,prosze bardzo.Z watkami jak z kochankami,nie bedzie ten to bedzie inny.
PS.
Oczywiscie nie wszyscy przychodza na terapie. :-Sa tacy,ktorzy maja inne powody.Ciekawe moze byc,co na ten temat napisze Leon,Majam, Ferdydurke ,MaMa.
i inni bardziej zrownowazeni.Zapraszam.
Burza emocji,lawina obelg i zamykaja compa z wielka ulga i satysfakcja - ale im dowalilam!! Teraz mozna spokojnie zasnac i snic "sen o potedze";.).
Jezeli ktos chcialby tu przyjsc na terapie i zdemolowac mi watek,prosze bardzo.Z watkami jak z kochankami,nie bedzie ten to bedzie inny.

PS.
Oczywiscie nie wszyscy przychodza na terapie. :-Sa tacy,ktorzy maja inne powody.Ciekawe moze byc,co na ten temat napisze Leon,Majam, Ferdydurke ,MaMa.
i inni bardziej zrownowazeni.Zapraszam.