(02-01-2019, 21:30)ferdydurke napisał(a):wiesz, jak czytam te twoje powielanie moje texty, cudze wypociny, to nabieram przekonania, ze ty kompletna pustke w makowce masz,wymysl cos wlasnego, dlatego to forum jest takie nudne, bo takie "osobistosci" jak ty , majami i jeszcze pare innych koczuja , czekaja na kogos , kogo mozna napasc, najczesciej jestem to ja , bo odwazana jestem cholernie, stwaiam tej rozpijaczonej i wulgarnej sitwie czola, a ty tu probujesz mi udowodnic , ze ja jestem glupia, skoro jestem taka glupia, to dlaczego wszyscy sie na mnie rzucaja i do mnie rucaja, ja pobawie sie glupkami i pozniej ich nie zauwazam, a ty ciagle latasz za mna i kazda moja kropke interpretujesz jako dowod mojej glupoty, czy nie jest to dowod , ze z toba jest cos nie tak? prosze , nie odpowiadaj na moj wpis i nie uzy- waj mojego sposobu argumentowania, to jest kradziez, wymysl cos wlasnego(02-01-2019, 21:22)Diego9 napisał(a): jezeli ktos jest tu w beznadziejnej sytuacji, to na pewno nie ja, ja nie wykorzystuje nieznanych mi czlonkow rodziny i nie pisze o nich"prawdy" bo nie jestem tak desperatka,,tonaca desperatka i chwytam sie brzytwy, tzn. nie atakuje dzieci i innych czlonkow rodziny, pokazaliscie sie dzisiaj z waszej "najlepszej" strony, wiedzialam ze jestescie obrzydliwi ale tak obrzydliwi, nie to juz przechodzi moje pojecie, rynsztok, wiec siedzcie sobie sami w tym rynsztoku ja nie bede sie znizac do tego poziomu, ekelhaft
Tak diego, ty towarzyszyłaś mi osobiście jak pozostawiałem moje dzieci, jak zdradzałem moją Ex!
My jesteśmy BE, ty jesteś CACY!
Czy ty kobieto myślisz?
Ja twierdzę - NIE !
Text iberte o tankowcu transportującym głupotę i twoim stanie umysłowym jest dartowym trafieniem w 180!