Post: #577
(01-12-2018, 20:26)helen*** napisał(a): Czesc DiegoTylko prawdziwy ignorant da się nabrać na farsz z pieczarek.![]()
Nie jestem profi w tych sprawach, kucharka bez ***![]()
Ja nie robie pierogow z borowikow itp...grzybkow, kiedys zaszkodzily mi, mialam problem z zoladkiem![]()
Robie z pieczarek , jezeli dobrze przyprawisz farsz, to nikt nie kapnie sie,ze tam nie ma trzonkow z prawdziwkow.
Siekam pieczarki na drobno, lub tarkuje na lezkach , na rozgrzanym tuszczu podpiekam je, potem sole je, posypie pieprzem i dodaje troche magi.
Jeżeli tobie zaszkodziły borowiki, to musiałaś je kupić na targu.
Od 30 lat nie kupiłem grzybów suszonych, od 30 lat spożywam własnoręcznie zebrane grzyby i nikt nigdy nie miał problemów żołądkowych. Ludzie kupują suszone grzyby z label "Made in Italy", a defacto grzyby są spod Czernobyla.