Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
(20-12-2018, 13:12)Jamaica napisał(a): Mężczyzna może tez się rozwiesc!
Na szczęście.
Nie mam współczucia dla takowego mężczyzny, który pozwala się bić. Zreszta, żeby było sprawiedliwie, to samo sadze o kobietach. Skoro pozwalaja na bicie, to ich sprawa. I wybór.

Uważam, ze taka bita osoba musi mimo wszystko być szczęśliwa z oprawca, bo gdyby było inaczej, to odeszłaby. Jednak oprawca daje jej coś, co ja w jakiś sposób satysfakcjonuje. I dlatego z nim pozostaje.

A swoją droga, jakiz to zbieg okoliczności, ze oprawca ma rodzaj męski, a ofiara rodzaj żeński...

No minęłam się wpisami, ale pasuje jak ulał. Hehe!

Ja tez musze lecieć pozałatwiać kilka spraw, chociaż  jako niepracująca kobieta powinnam tylko leżeć w domu i pachnieć.
No, ale w końcu taka np. wizyta u ortodonty z małym, to przecież żadna praca!
Wink

Milego dnia.
Ofiary przemocy nie potrzebuja wspolczucia , tylko pomocy .
Na twoja i podobnie myslacych jak Ty ludzi liczyc nie moga , bo po prostu nie rozumiesz problemu .
Wiekszosc ludzi nie rozumie , bo do tego potrzebna jest wiedza na temat pewnych problemow psychicznych , lub doswiadczenie .
A szkoda , bo problem przemocy domowej jest ogromny , a wlasnie takie podejscie spoleczenstwa do ofiar , powoduje ukrywanie go przed tymi " normalnymi ".
Nie mysl , ze mam Tobie i innym za zle , ten brak zrozumienia . Czlowiek ocenia na podstawie wlasnych kryterii.
21-12-2018, 11:25

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Unka - 21-12-2018, 11:25

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości