(20-12-2018, 21:16)ferdydurke napisał(a):(20-12-2018, 13:19)iberte napisał(a): Chcecie do kopalni.... a prosze bardzo.Błąd Iberte, kobiety pod ziemią pracować nie mogą, tak jak nie mogą pracować w niektórych działach przemysłu chemicznego.
Ale tam sie Wam nie spieszy.
Wy chcecie jedynie tam gdzie cieplo, milo i przytulnie.
Takie rodzynki chcecie sobie wybierac... dyrektorka banku,dyrektorka szpitala, dyrektorka hotelu.....
Po co te eksperymenty?
My sobie z tymi pozycjami doskonale radzimy.
Powiadasz, że my faceci doskonale spisujemy się na stanowiskach dyrektórów banków.
Czy ostatni kryzys bankowy w 2008 roku pokazał, że faceci sobie doskonale radzą?
Skąd wiesz, że kobiety nie zrobiłyby tego lepiej? Lotnisko w Berlinie, opera w Koelnie, Filharmonia w Hamburgu, to dzieła samców, a nie samic.
Jakby, któraś z moich córek przyprowadziła do domu samca twojego typu, to spytałbym ją czy na głowę upadła!?
W Neuss było kiedyś takie gimnazjum - Marii Skłodowskiej, gdzie chemię, fizykę i matematykę wykładano osobno dla chłopaków i osobno dla dziewcząt.
Dlaczego to robiono? Nie że one są głupsze! Tylko dlatego, że takie macho jak ty zahukiwało dziewczyny.
Wynik tego osobnego nauczania był taki, że to dziewczyny miały lepsze oceny od chłopców w przedmiotach ścisłych i lepsze wyniki w neutralnych tekstach.
DECZKO POKORY Iberte!
Ferdydurke ,
niezmiernie mi przykro, ale Twoja corka nigdy mnie do Ciebie nie przyprowadzi.
Ona jest bez watpienia urocza i madra kobieta, ale mi trudno jest sobie wyoabrazic, abym do czlowieka Twojego typu mogl mowic..... tatusiu!
Kiedys probowales mnie uczy szaczunku do ludzi .
Dzisiaj chcesz mnie uczyc pokory.
Posyp sie popiolem. Gdziekolwiek, ale zrob to....
Gdybys jutro wpadl na pomysl, aby uczyc mnie sikania na stojaca, sprobuj wpierw sam trafic muche na pisuarze.
Pozostaje mi jedynie zywic sie nadzieja, ze tym razem ironia zostala zrozumiana.
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)