Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zidiocieliśmy już doszczętnie?
(10-12-2018, 17:33)Freddy napisał(a):

Nota bene takze prawo niemieckie przewiduje kary za naruszanie uczuc religijnych.
Normuje to artykul 166 Kodeksu Karnego:

§ 166 StGB stellt es unter Strafe, öffentlich oder durch Verbreitung von Schriften den Inhalt des religiösen oder weltanschaulichen Bekenntnisses anderer in einer Weise zu beschimpfen, die geeignet ist, den öffentlich Frieden zu stören. Das Vergehen wird mit Freiheitsstrafe bis zu drei Jahren oder mit Geldstrafe bestraft.

[Obrazek: goldi222_oczy0024.gif][Obrazek: goldi222_oczy0024.gif]

(10-12-2018, 18:50)Roksolana napisał(a): ...a to MP, jeszcze istnieję?  ...chyba, mam tam konto, tylko jaki nick??? Big Grin
 ..powiem Ci Iberte tak cichótko, żeby nikt nie usłyszał, byłam w krzakach i ten, tego topik o seksa podglądałam...myślałam , że jakieś ciekawostki podpacze i poeksperementuję, ale tam takie się piszę! ..no takie, chyba to jusz perwersją się nazywa...czy jakoś tak, tosz to jusz wyszczy stopień wtajemniczenia.
Ale nikomu nie powtarzaj, obiecaj solenie .. Big Grin

Ja wszystko widze i slysze, Tongue z krzakow tam nic nie widac, musialabym sie logowac,  ja sie wstydze ich czytac jak mnie widza Big Grin

Na MP. nic juz nie ma , nie raz na glownej stronie wdzialam ogolny czat, kobity okropnie wyzywaly sie,chyba ktos komus milosc ukradl?  Big Grin
10-12-2018, 19:51

Wiadomości w tym wątku
RE: Zidiocieliśmy już doszczętnie? - helen*** - 10-12-2018, 19:51

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: