Post: #568
Czesc Diego
Nie jestem profi w tych sprawach, kucharka bez ***
Ja nie robie pierogow z borowikow itp...grzybkow, kiedys zaszkodzily mi, mialam problem z zoladkiem
Robie z pieczarek , jezeli dobrze przyprawisz farsz, to nikt nie kapnie sie,ze tam nie ma trzonkow z prawdziwkow.
Siekam pieczarki na drobno, lub tarkuje na lezkach , na rozgrzanym tuszczu podpiekam je, potem sole je, posypie pieprzem i dodaje troche magi.
W tym roku nie bedzie u nas pierozkow, tylko zrobie krokiety , mniej pracy i cos nowego
Diego, zapomnialam o cebulce ,no i kapuscie

Nie jestem profi w tych sprawach, kucharka bez ***

Ja nie robie pierogow z borowikow itp...grzybkow, kiedys zaszkodzily mi, mialam problem z zoladkiem

Robie z pieczarek , jezeli dobrze przyprawisz farsz, to nikt nie kapnie sie,ze tam nie ma trzonkow z prawdziwkow.
Siekam pieczarki na drobno, lub tarkuje na lezkach , na rozgrzanym tuszczu podpiekam je, potem sole je, posypie pieprzem i dodaje troche magi.
W tym roku nie bedzie u nas pierozkow, tylko zrobie krokiety , mniej pracy i cos nowego

Diego, zapomnialam o cebulce ,no i kapuscie

(01-12-2018, 20:26)helen*** napisał(a): https://www.mojegotowanie.pl/przepis/krokiety-z-kapusta-i-grzybami-1
![[Obrazek: 972180efe6e979b37cacde23e4abb9f759a03b50.jpeg]](https://www.mojegotowanie.pl/media/cache/gallery_view/uploads/media/default/0001/54/972180efe6e979b37cacde23e4abb9f759a03b50.jpeg)