Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dam pracę Pracownik magazynu sieci supermarketów Niemcy - Gernsheim, Frechen
OTTO Polska Sp. z o.o jedna z wiodących firm z branży agencji pracy i doradztwa personalnego oferuje pracę w Polsce i za granicą. Obecnie dla naszego Klienta poszukujemy osób gotowych do podjęcia pracy na stanowisku:

Pracownik magazynu sieci supermarketów
Numer referencyjny: JD/MET/08/2014/DE
Branża: transport, logistyka, dystrybucja
Miejsce pracy: Niemcy - Gernsheim, Frechen

Opis stanowiska pracy:
- Praca polega na zbieraniu oraz realizowaniu zamówień artykułów spożywczych za pośrednictwem wózków typu EPT
- Praca za pomocą systemu Pick to Voice (w języku niemieckim)
- Ogólne prace magazynowe

Oferujemy:
- Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę tymczasową
- Wynagrodzenie 9,07 Euro brutto / godzinę
- Zakwaterowanie na terenie Niemiec
- Kandydatom oferujemy samochody służbowe

Wymagania:
- Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego pozwalająca na swobodną komunikację
- Uprawnienia do obsługi wózka typu EPT
- Prawo jazdy kat. B
- Chęć do wyjazdu do pracy na dłuższy okres czasu
- Motywacja do pracy

Dziękujemy za nadesłane zgłoszenia. Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami

Kontakt:
OTTO Polska Sp. z o.o.
Opole, ul. 1 maja 3-5
tel. 774079471
e-mail: opole@ottopraca.eu

Prosimy o zawarcie w CV następującej klauzuli:
"Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.) przez OTTO Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą na Bielanach Wrocławskich, ul. Szwedzka 5, 55-040 Kobierzyce dla celów związanych z rekrutacją pracowników i poszukiwaniem pracy. Wyrażam również zgodę na przekazanie moich danych potencjalnym pracodawcom i ewentualną weryfikację prawdziwości przekazanych przeze mnie dokumentów i zawartych w nich informacji.
Oświadczam, że jestem świadom, że podanie przeze mnie danych osobowych jest dobrowolne, a moja zgoda na ich przetwarzanie jest dobrowolna. Ponadto posiadam informacje o pełnej nazwie oraz adresie siedziby Spółki, celu zbierania danych, znanych oraz przewidywanych odbiorcach i kategoriach odbiorców danych i przysługującym mi prawie dostępu do treści danych oraz ich poprawiania."
Zgodnie z Ustawą z dn. 29 sierpnia 1997r. o Ochronie Danych Osobowych pragniemy poinformować, że administrator danych osobowych ma prawo usunąć Pani/a dane bez Pani/a uprzedniej zgody. Ponadto ma Pani/Pan prawo wglądu do swoich danych i złożenia wniosku o ich sprostowanie, uzupełnienie, uaktualnienie, czasowe lub stałe wstrzymanie przetwarzania kwestionowanych przez Panią/a danych lub całkowite usunięcie Pani/a danych ze zbioru.
OTTO Polska jest wpisana do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia pod numerem 2590
06-08-2014, 12:35

Wiadomości w tym wątku
Pracownik magazynu sieci supermarketów Niemcy - Gernsheim, Frechen - OTTO Polska Sp. - 06-08-2014, 12:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: