-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wraz z rozwojem forum poszukujemy osób na poniższe stanowiska. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moderator
Jest to osoba zajmująca się, opiekująca się konkretnym działem na forum.
Od każdej osoby z tą rangą oczekujemy:
- znajomości regulaminu
- dużej aktywności w działach moderowanych
- dużej kultury osobistej
- zaangażowania
- cierpliwości i dojrzałości
- poprawnej pisowni
- zakładanie nowych ciekawych tematów
W zamian dostajesz:
- rangę "Moderator"
- specjalny kolor nick'a
- władze w moderowanych działach
- możliwość awansu na "Super Moderatora" (władza we wszystkich działach)
- bezpośredni kontakt z Administracją
Redaktor
Osoba zajmująca się pisaniem ciekawych artykułów i najnowszych informacji.
- znajomości regulaminu
- zaangażowania
- poprawnej pisowni
- dużej aktywności w dziale z "News'ami"
W zamian dostajesz:
- rangę "Redaktor"
- specjalny kolor nick'a
Zgłaszać się na podane stanowiska można w tym temacie, pisząc do mnie na PW lub na mój e-mail: fabek@nasze-niemcy.pl. Po krótkiej rozmowie otrzymacie odpowiedź czy zostaniecie przyjęci czy nie.
Wraz z rozwojem forum poszukujemy osób na poniższe stanowiska. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się.
Moderator
Jest to osoba zajmująca się, opiekująca się konkretnym działem na forum.
- znajomości regulaminu
- dużej aktywności w działach moderowanych
- dużej kultury osobistej
- zaangażowania
- cierpliwości i dojrzałości
- poprawnej pisowni
- zakładanie nowych ciekawych tematów
W zamian dostajesz:
- rangę "Moderator"
- specjalny kolor nick'a
- władze w moderowanych działach
- możliwość awansu na "Super Moderatora" (władza we wszystkich działach)
Redaktor
Osoba zajmująca się pisaniem ciekawych artykułów i najnowszych informacji.
- znajomości regulaminu
- zaangażowania
- poprawnej pisowni
- dużej aktywności w dziale z "News'ami"
W zamian dostajesz:
- rangę "Redaktor"
- specjalny kolor nick'a
Zgłaszać się na podane stanowiska można w tym temacie, pisząc do mnie na PW lub na mój e-mail: fabek@nasze-niemcy.pl. Po krótkiej rozmowie otrzymacie odpowiedź czy zostaniecie przyjęci czy nie.