Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim?
Nieszczęście ładnych kobiet polega na tym, że one myślą, że wystarczy sama uroda, by rzucić świat na kolana.
Ostatnio obserwuje to u mnie w firmie - została zatrudniona naprawdę super atrakcyjna młoda pani inżynier ( młodsza od moich córek ) Cały Jugendabteilung firmy dostał zawirowania na umyśle. Kobitka jest mężatką, ale nie przeszkadza jej to w flirtowaniu z kolegami z pracy. Jako, że jestem w firmie odpowiedzialny za wdrażanie nowych pracowników w nasze systemy, piękność trafiła pod moją opiekę na pewien czas. Co mogę powiedzieć?
Dobre wychowanie, dobry gust, ale umysł niezbyt lotny - czasem zastanawiam się jak ona zrobiła tego swojego bachelora?
Po paru miesiącach ostał się jeden wielbiciel, u reszty Jugendabteilung pojawiło się zastanowienie - czy uroda wystarcza do pracy w naszej branży? Nie ode mnie zależy decyzja, czy przetrwa czas próbny, ale sądzę, że nawet uroda jej nie pomoże w utrzymaniu się w firmie. No chyba że............................

(24-11-2018, 01:14)Słoninka napisał(a): ferdydurke, ja tak sobie myślę, że może zamiast interesować się cudzymi deficytami  zasadne byłoby skupić się na własnych?
niewątpliwie miałbyś nad czym popracować Tongue 

Zielonka tutaj przyznaję ci absolutną racje - defictytów u mnie od groma i trochę, ale ja w przeciwieństwie do ciebie im nie zaprzeczam.
Znam swoje deficyty i nauczyłem się z nimi żyć, bo tak jest mi wygodnie.
Jestem leniwym człowiekiem i moja wygoda jest dla mnie świętoscią.
Różnica między nami jest taka, że ja się do moich deficytów przyznaje, a ty swoje deficyty starasz się ukryć i się ich wyrzekasz, a teraz do konkretów - od ilu lat szukasz bez skutku odpowiedniego partnera?
Stać cię na szczerą odpowiedź?
24-11-2018, 01:31

Wiadomości w tym wątku
RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - ferdydurke - 24-11-2018, 01:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości