Jesteś nowy na naszym forum?

Zapoznaj się z innymi i dowiedz gdzie i jak możesz zamieścić ogłoszenia.

Czytaj więcej

Nowy serwis z ogłoszeniami

Zapraszamy na nasz nowy serwis z ogłoszeniami. Znajdziecie tam sporo interesujących ogłoszeń. Czytaj więcej

Potrzebujesz pomocy?

Jeśli masz jakiś problem i potrzebujesz pomocy napisz a na pewno pomożemy.

Czytaj więcej

Nabór na Moderatora i Redaktora

Poszukujemy Moderatorów i Redaktorów na nasze forum. Chciałbyś dołączyć?

Czytaj więcej
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mit Nummer 1 - Niemcy nie mają poczucia humoru.
(16-08-2018, 22:09)ferdydurke napisał(a): Mieczniku, wiem, że do inteligencji Urbana mi daleko (fakt), p omimo to nie mam kompleksów (błąd)
Daj Ci Bóg byś miał połowę mojej! Tongue
Być może wtedy pojąłbyś różnice pomiędzy opowiadaniem dowcipów, a zachorowaniem na raka!
Byłeś, jesteś i będziesz sztywny jak pal na który nabito Azję Tuhajbejowicza i nawet potrójne zaćmienie słońca w połączeniu z potrójnym zaćmieniem Marsa, Jowisza i księżyca nic tu nie zmieni.
Dla mnie jesteś starym marudnym człowiekiem, który nie ma nic ciekawego do powiedzenia, dlatego twoje zdanie na mój temat jest mi obojętne.

Czy mój temat interesuje innych? Myślę, że tak, tylko boją się do tego otwarcie przyznać!
15 osób czytających każdy wklejony post to chyba niemało na tym forum!
Moja aktywność na temacie o braku humoru u Niemców ogranicza się do 1 kliknięcia w nowy temat - wklejenie i wyjście!
Policz sobie ilość stałych userów tego forum i wyciągnij wnioski! Tongue
-----------------------------------------------------------------------------------

Oj daleko ci Jerzy....daleko, można by rzec: lata świetlne Undecided  
Poza tym jesteś ...prostak Sad Sad

[-] 1 użytkownik lubi ten post:
  • Miecznik
16-08-2018, 23:54

Wiadomości w tym wątku
RE: Mit Nummer 1 - Niemcy nie mają poczucia humoru. - phoenix - 16-08-2018, 23:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości