Nie jestem przekonany czy intencja zalozycielki tematu,byla dyskusja o debilach bzykajacych sie bez kondomow.
Przelecialem caly watek(pospiesznym)i wogole jakichkolwiek znamion dyskusji nie dostrzeglem.
Oprocz informacji zwiazanych z tragediami ludzkimi wyciagnietych z mediow, kilka wpisow....ot wszystko.
Ostatni wpis rozszerza jedynie wiedze czytelnika w temacie polowan....
Lis zajaca, zajac wilka i poniesli go razy kilka....
Gdzies juz kiedys czytalem,ze slabych, chorych, starych i tych innych.....to won z nimi.....nikomu niepotrzebni.
Czasy sie zmieniaja,
Wczoraj jest dzisiaj,dzisiaj jest jutro,jutro jest wczoraj(chyba pokrecilem)....a jedynie sluszne idee zawsze zywe.
Pierwsza rewolucja techniczna uwolnila ludzi od ciezkiej , katorzniczej pracy.
Maszyny przejely ja ku chwale ludzkosci.
Druga rewolucja,ktora digitalizuje obecny swiat, pozbawia ludzi odruchow humanitarnych i inteligencji.
Komputery wykonuje za nas prace i niestety myslenie przejmuja rowniez....
Przelecialem caly watek(pospiesznym)i wogole jakichkolwiek znamion dyskusji nie dostrzeglem.
Oprocz informacji zwiazanych z tragediami ludzkimi wyciagnietych z mediow, kilka wpisow....ot wszystko.
Ostatni wpis rozszerza jedynie wiedze czytelnika w temacie polowan....
Lis zajaca, zajac wilka i poniesli go razy kilka....
Gdzies juz kiedys czytalem,ze slabych, chorych, starych i tych innych.....to won z nimi.....nikomu niepotrzebni.
Czasy sie zmieniaja,
Wczoraj jest dzisiaj,dzisiaj jest jutro,jutro jest wczoraj(chyba pokrecilem)....a jedynie sluszne idee zawsze zywe.
Pierwsza rewolucja techniczna uwolnila ludzi od ciezkiej , katorzniczej pracy.
Maszyny przejely ja ku chwale ludzkosci.
Druga rewolucja,ktora digitalizuje obecny swiat, pozbawia ludzi odruchow humanitarnych i inteligencji.
Komputery wykonuje za nas prace i niestety myslenie przejmuja rowniez....
...jezeli sie smieje, to jedynie dlatego, ze jutro moge nie miec zebow