(10-07-2018, 01:01)seja2 napisał(a): Może i spełniam powyższe wymogi. Nie mogę zrozumieć twojej niechęci. To jest forum na którym poszukuje pomocy w temacie "Interesuje mnie wyniki przetargów w kategorii Dostawy i Roboty budowlane." Jeżeli nie chcesz pomóc zrozumie to ale jeżeli wiesz o stronach które mnie interesują możesz podzielić się wiedzą.
Czego ty ode mnie oczekujesz? Tak jak nie zrobię z pielęgniarza chirurga, tak z ciebie nie zrobię biznesmena!
Stawiane przez ciebie pytania zdradzają, że jesteś na dolnych szczeblach branży budowlanej, a marzą ci się obłoki.
Tak się składa, że moja latroś pracuje w branży budowlanej, gdzie jest odpowiedzialna za logistykę i nie jest to firma kogucik. Moja córka musiałaby być totalną idiotką, by przekazać dostawę materiałów na czas dla takiej osoby jak ty!
Gdyby to zrobiła, to skończyłby się służbowy Merolek i pensja wyższa od papy

Niemcy mówią : "Schuster, bleib bei deinem Leisten " postaraj się to zrozumieć, pomimo że twoje ambicje przekraczają twój intelekt! " Wyżej dupy nie podskoczysz! "
Masz mierne pojęcie o branży, nie znasz języka, ale chcesz grać w tej samej lidze co Hochtief - to ostatnie ci przetłumacze - WysokoNisko, ty niestety jesteś NISKO, bardzo NISKO.
Kariery rzędu Nikodema Dyzmy zdarzają się rzadko i częściej w polityce niż w branży inżynieryjnej, więc jeśli zamierzasz zrobić karierę, to zapisz się do pisuaru i działaj - oni tam mają całe tabuny ludzi twojej klasy - włącznie z byłą panią premier, którzy porobili oszałamiające kariery!
Spójrz na Bartka Misiewicza i wierz w przyszłość!