(04-04-2018, 20:25)Diego10 napisał(a): Boze , ferdydurke, jestes patola i nie masz zadnych wynikow, mozesz sie pochwalic kupa jakis bab , dzecmi,ktore skrzywdziles i obciazyles na cale zycie i nie masz rodziny tylko mnostwo jakis osob ktore nic dla nikogo nie znacza, obrzydzenie mnie ogarnia na sama mysl ze moj tata lezal by z jakas obca baba w lozku a moja mama zalwalaby sie lzami a my dzieci siedzialybysmy i patrzylybysmy na ta sodome i gomore, pustote i beznadziejnosc wierz mi , nienawidzilabym swojego ojca za to co uczynilby mojej matce i mnie i mojemu rodzenstwu, na szczescie wyroslam w normalnej rodzinie
Diego nie rozumiesz, tego co czytasz i nie rozumiesz tego co sama piszesz! Niech twoje dzieci przyniosą do domu komplet medali z mistrzostw Niemiec, niech twoje dzieci będą płacone z innej Besoldungsgruppy niż A i niech twoje dzieci siedząc na kierowniczych stanowiskach jeżdżą służbowym Merolkiem, a wtedy będziemy mogli pogadać o patologii.
Niestety na kiepskiej glebie nie należy oczekiwać mega urodzajów i ty możesz tylko pomarzyć o mojej "patologii"

![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)