Miejmy nadzieje że reszta świata też ma strony internetowe uczące jak rozpoznać ksenofoba i antysemite.
Wielka Brytania w stosunku do Ziemkiewicza i Miedlara już to nawet zastosowała. Miejmy nadzieje że wyrzuci na zbity pysk wszystkich polskich antysemitów i ksenofobów , którzy bedą sobie mogli bohaterzyc w Polsce za 2000 tys na rękę.
Miejmy równiez nadzieje że inne państwa pójdą za jej przykladem.
Ponieważ precedens już się stał to reszta powinna miec łatwiej.
No i miejmy nadzieje że polski rząd odszczeka się i pójdzie na udry , tym razem ze Zjednoczonym Królestwem miłosciwie panującej nam Elżbiety II ...z cała pewnością Polacy na wyspach uciesza się z takiego obrotu sprawy.
A ponieważ w Polsce jak na lekarstwo uchodżców i kolorowych wszelkiej maści to nasi bohaterowie będą mogli wyzyc się na nikim innym jak wspólziomkach Polakach.
i tak !!!
"...bedzie , bedzie zabawa , bedzie sie działo...."
No to dolewac oliwy do antysemickiego i ksenofobicznego ognia !!! Prawda że to madre i fajne ???
No i niech zgadne kto ze swiata stanie za nami murem ?...MAM !!! ....Pewnie Orban
...czyli jestesmy uratowani 
Ty moze wracaj do Polski , skoro ci wszystko czuć " antypolonizmem "
Wielka Brytania w stosunku do Ziemkiewicza i Miedlara już to nawet zastosowała. Miejmy nadzieje że wyrzuci na zbity pysk wszystkich polskich antysemitów i ksenofobów , którzy bedą sobie mogli bohaterzyc w Polsce za 2000 tys na rękę.
Miejmy równiez nadzieje że inne państwa pójdą za jej przykladem.
Ponieważ precedens już się stał to reszta powinna miec łatwiej.
No i miejmy nadzieje że polski rząd odszczeka się i pójdzie na udry , tym razem ze Zjednoczonym Królestwem miłosciwie panującej nam Elżbiety II ...z cała pewnością Polacy na wyspach uciesza się z takiego obrotu sprawy.
A ponieważ w Polsce jak na lekarstwo uchodżców i kolorowych wszelkiej maści to nasi bohaterowie będą mogli wyzyc się na nikim innym jak wspólziomkach Polakach.
i tak !!!
"...bedzie , bedzie zabawa , bedzie sie działo...."
No to dolewac oliwy do antysemickiego i ksenofobicznego ognia !!! Prawda że to madre i fajne ???
No i niech zgadne kto ze swiata stanie za nami murem ?...MAM !!! ....Pewnie Orban

(21-02-2018, 13:08)Dąbrowski napisał(a):Newsweek nalezy pewnie do spadkobierców Sidneya Hartmana ( kanadyjczyk pochodzenia żydowskiego )(20-02-2018, 21:24)ferdydurke napisał(a): nnym rozwiązaniem tej zagadki może być żydowski spisek, gdzie Zydzi przejmowali tożsamość zabitych Polaków.a to calkiem mozliwe ,bo ostatnio ich wyroslo jak grzyby po deszczu
Zabierali im dokumenty i zasiedlali całe polskie wsie i miasteczka udając Polaków.
nawet podkradli moje nazwisko na "ski" dzis wyczytalam na stronie "Jak rozpoznac Zyda"
(21-02-2018, 06:56)Majami napisał(a): Poleam specjalne wydanie Newsweeka z tytułem " Rewolucja 68".to byly moje pierwsze wiadomosci jak tylko oczy otworzylam
Historia zatoczyła kolo i to sie zdarza , ale Polska sie cofa i to juz nie jest smieszne.
czuc na odleglosc antypolonizmem
pewnikiem zydowka gazeta
Ty moze wracaj do Polski , skoro ci wszystko czuć " antypolonizmem "