(11-01-2018, 12:39)Leon 66 napisał(a): Dzien dobry
Oj tam, oj tam , cos musialo nasza pania Phoenix znowu okrutnie "ubosc," bo udalo jej sie pominac az 10 wpisow,, (do tego tez chetnie i czesto przez nia komentowanych Majami i Ferdydurke )
i s-kupila sie wylacznie na moim.
Co cie tak zabolalo dziecko ty moje ,- :ze czesto matka przyjaciolka laduje w przytulku, czyzby twoja juz tam tez jest ?
Czy moze ilosc zieciow jakich poniektore corki prezentuja w regularnych odstepach matkom
przyjaciolkom ?.
Bog jeden wie.
A teraz petycja do Moderator Fabka
Nie wiem i nie mam pojecia dlaczego pani Phoenix ustawiczne napady na tym temacie na moja osobe
(i 2-3 pozostale ) sa tu tak dlugo tolerowane .
Calkiem mozliwe ze do jej zgryzliwosci wszyscy tu juz sie przyzwyczaii,
ale wdawalo mi sie ze tu na NN moderacja jest bardziej uczulona na chamstwo i brak kultury.
Tym bardziej ze wszyscy wiemy do czego ona doprowadzila na MP.
Prosze niniejszym o reakcje, albo uzasadnienie tejze tolerancji .
Milego czwartku .
Leonie....
Zanim zaczniesz rozprawić się z cudzym chamstwem, to może przyjrzyj się sama swoim wybrykom!
To ze sugerowalas mi różne choroby, z psychiczną na czele jakoś mnie zbytnio nie obeszło. Zresztą jak twoje wszystkie inne impertynencje w moja stronę.
Ale...komentarze na temat moich bliskich są jakby nadużyciem i to dużym.
Możemy się tu szczypac i kąsac ale od rodziny....wara!
Wczoraj czy przedwczoraj składałs wyrazy współczucia mojej Córce, dzisiaj robisz uwagi i chore sugestie o Mamie w przytulku...
Jeśli jeszcze raz utrzesz sobie twoja niewyparzona buzię, to rozprawie się tobą odpowiednio.
Zrozumiałas...leonie?
![[-]](https://nasze-niemcy.pl/images/nasze-niemcy/collapse.png)